bugün
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi11
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları10
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- kemalist çocuğu11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı22
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası78
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- en kötü şarkılar10
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- düşün ki o bunu okuyor8
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder15
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması9
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız9

entry'ler (133)
Tengirbudun kardeş, paylaştığın sayfayı anlamak için okuduğundan emin misin?
Parçanın ana fikri diyor ki: Voltaire’nin yazmış olduğu eser oynatılıyor. Voltaire oynamıyor.
Sadece 4.paragrafta bir yazım hatası var. Haklısın bu konuda. Diyor ki 4.paragrafta: Voltaire’da tıpkı Borniere gibi...
Doğrusu: Bornaire’ da tıpkı Voltaire gibi olacaktı. Burada gözden kaçan bir sıralama hatası olmuş.
Çünkü Voltaire iki tiyatro kaleme alıyor bu aşağılık düşüncesiyle ilgili. Bornaire de aynısını yapıyor.
ÖZETLE VOLTAiRE’ in karaladığı tiyatro öldükten sonra cereyan ediyor.
insanların kusurunu aramak için uğraşırsan elbet kusur bulursun; kusurları anlamaya çalışıp örtersen işte o zaman kusursuz olursun.
Parçanın ana fikri diyor ki: Voltaire’nin yazmış olduğu eser oynatılıyor. Voltaire oynamıyor.
Sadece 4.paragrafta bir yazım hatası var. Haklısın bu konuda. Diyor ki 4.paragrafta: Voltaire’da tıpkı Borniere gibi...
Doğrusu: Bornaire’ da tıpkı Voltaire gibi olacaktı. Burada gözden kaçan bir sıralama hatası olmuş.
Çünkü Voltaire iki tiyatro kaleme alıyor bu aşağılık düşüncesiyle ilgili. Bornaire de aynısını yapıyor.
ÖZETLE VOLTAiRE’ in karaladığı tiyatro öldükten sonra cereyan ediyor.
insanların kusurunu aramak için uğraşırsan elbet kusur bulursun; kusurları anlamaya çalışıp örtersen işte o zaman kusursuz olursun.
Kaynak: haberler.com
Ben inandım şahsen evet.
Ben inandım şahsen evet.
Dillerin de bir tarihi bir değişimi vardır.
Dün ki oğlan (iç oğlan-dış oğlan) kelimesini bugünkü manasıyla idrak etmeye çalışırsanız yanılırsınız hatta terbiyesizleşirsiniz.
O zamandaki kul kelimesi(hizmetimde olan) anlamındadır. Bugünkü manasıyla bakıldığında yanlış anlama durumu olması bizim bilgisizliğimizdendir kardeşim.
NOT: adamlar ilahi kelimetullah için yıllarını heba etmiş biri çıkıp diyor ki aaaa padişah kendisini ilah olarak gördüğünden kendinden başkalarına kulum diye hitap eder, yahut padişaha kendini ifade ederken kulunuz dediği için vs.vs.
Bizim onları anlamamız için çoooook fırın ekmek yememiz lazım çook.
Dün ki oğlan (iç oğlan-dış oğlan) kelimesini bugünkü manasıyla idrak etmeye çalışırsanız yanılırsınız hatta terbiyesizleşirsiniz.
O zamandaki kul kelimesi(hizmetimde olan) anlamındadır. Bugünkü manasıyla bakıldığında yanlış anlama durumu olması bizim bilgisizliğimizdendir kardeşim.
NOT: adamlar ilahi kelimetullah için yıllarını heba etmiş biri çıkıp diyor ki aaaa padişah kendisini ilah olarak gördüğünden kendinden başkalarına kulum diye hitap eder, yahut padişaha kendini ifade ederken kulunuz dediği için vs.vs.
Bizim onları anlamamız için çoooook fırın ekmek yememiz lazım çook.
Rus tan sonrasını okumadım gerek yok.
Vahdettin takribi kaç dk sonra terketti? Yoksa kanunlar gereği mi terketmek zorunda kaldı. Yahut ince ruhlu bir insan olduğu için mi diretmeden gitti.
Bugün dünyanın en şerefli insanı ölmüştür. isteseydi arkasına askeri gücü alıp bana karşı savaşabilirdi ama yapmadı.
imza
-16 mayıs 1926
Kamâl Atatürk
Bugün dünyanın en şerefli insanı ölmüştür. isteseydi arkasına askeri gücü alıp bana karşı savaşabilirdi ama yapmadı.
imza
-16 mayıs 1926
Kamâl Atatürk
Ney üfleyebilen varsa evlenirim hemmen.
Bilimsel olarak kalıtım söz konusudur.
ilmi olarak insanın fıtratında nasıl bir ruh ve karakter gizliyse ilerleyen yıllarda açığa çıkar.
Ne sadece aile ne sadece çevre.
ilmi olarak insanın fıtratında nasıl bir ruh ve karakter gizliyse ilerleyen yıllarda açığa çıkar.
Ne sadece aile ne sadece çevre.
Köye ferrariyle gitsem vizyonlu olurum dimi.
Materyalist kafalar.
Materyalist kafalar.
ikimizin adının geçtiği tek yer burası duygulandım lan.
Devr-i alem.
Yakın tarihte harf inkılabı olacağı için (1928) pek te önemi olmayan belgelerdir.(!) Zira okumasını bilen kalmayacaktır.
Evet, düne kadar zaten kardeş kardeşe yaşıyorduk batılılarla.
Bugün barışı bozarak yan çizdik ve düşman olduk.
Bugün barışı bozarak yan çizdik ve düşman olduk.
Evet, içine bir ingiliz işgal birliği yerleşmişti.
Ayasofya, 7.Osmanlı padişahı Fatih sultan mehmet’in istanbulu fethederek kiliseden camii ye dönüştürdüğü ve istanbulun sembolü olarak nitelendirilen bir kılıç ⚔️ hakkıdır.Dünyanın herhangi bir yerinde Ayasofya resmini gören kişi oranın istanbul olduğunu anlar.istanbulun alametifarikası Ayasofyadır.
Not: Hiçbir siyasi parti tutmayan kişi beyanı.
Not: Hiçbir siyasi parti tutmayan kişi beyanı.
Sana bana bize herkese ölüm var hatırlamakta fayda var. iyi geceler saygıdeğer sözlük yazarları.
Üzümdür o erik olsa duramazsın.
Bugün dünyanın en şerefli insanı ölmüştür. Eğer istese idi askeri gücü arkasına alıp bana savaş açardı, ama yapmadı.
16 Mayıs 1926
- M.Kamâl Atatürk
16 Mayıs 1926
- M.Kamâl Atatürk
Çıkmadı mı?
Uçaklar zaten o görevi görüyor.
Uçan araba hayalini unut sen bundan 1000 yıl geçsede böyle bir şey mümkün değil.
Uçaklar zaten o görevi görüyor.
Uçan araba hayalini unut sen bundan 1000 yıl geçsede böyle bir şey mümkün değil.
Evet 2070 yılından sonra ölmeden boyut değiştirebileceğiz.
Kaynak:Ölümden korkan korkaklar.org
(bkz: ahiret inancı)
Kaynak:Ölümden korkan korkaklar.org
(bkz: ahiret inancı)