bugün
H
hasbulla4 yıl önce
abaza dili ve edebiyatı
H
hasbulla4 yıl önce
plank hareket
Her gün günde bir dakika bu hareketi yaparak omuz,sırt,göğüs,alt karın, üst karın,kalça,baldır,bacak kaslarınızı gelistirebilirsiniz.ilk günler zorlayacaktir zangır zangır titreyebilirsiniz ben ilk gün 40 saniye zor durdum sonra yavaş yavaş geliserek… devamını gör
H
hasbulla4 yıl önce
iç savaş doblosu
toyota çok yakacağı için kullanılmasında beis olmayan 1.3 motorlu turbo araçlardır.
H
hasbulla4 yıl önce
ikizler burcu cennete giremez
mesih hasan mezarcı'nın iddiasıdır. bu dünyada ikizler burcunun çektiğini kimse çekmemiştir. https://www.frmtr.com/astroloji/7780419-hasan-mezarci-ikizler-burcu-cennete-gidemez.html
H
hasbulla4 yıl önce
3 yıldır son aşkın etkisinden kurtulamamak
Umarım Melda abla gibi olmayız (img:#2197123)
H
hasbulla4 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
H
hasbulla4 yıl önce
kocamı aldatıyorum allah beni affeder mi
Kizlarsoruyor adlı şer yuvası sitede paylaşılmış bir sual. (img:#2196075)
H
hasbulla4 yıl önce
bazı kadınların biraz şey olması
(img:#2191825)
H
hasbulla4 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
H
hasbulla4 yıl önce
neden kadin peygamber yok
erkekten oluyor da kadindan neden olmuyor efenim.
H
hasbulla4 yıl önce
anadolu irfanı
Bir irfan çeşidi. (img:#2009417)
H
hasbulla5 yıl önce
23 mayıs 2021 binali yıldırım açıklamaları
ümmet maskesizlikten, test kitsizlikten kırılırken, elin gavur memleketine maske kit dağıtmaya giden oğlu hakkındaki açıklamasıdır. Birde hangi sıfatla gitmiş ki? Maskeyi kiti kendi cebinden ödeyip, zekat mı dağıtmış? --`spoiler`-- geçen sene aral… devamını gör
H
hasbulla5 yıl önce
23 mayıs 2021 binali yıldırım açıklamaları
ümmet maskesizlikten, test kitsizlikten kırılırken, elin gavur memleketine maske kit dağıtmaya giden oğlu hakkındaki açıklamasıdır. Birde hangi sıfatla gitmiş ki? Maskeyi kiti kendi cebinden ödeyip, zekat mı dağıtmış? --`spoiler`-- geçen sene aral… devamını gör
H
hasbulla5 yıl önce
1 mart 2021 tedbir kararları özeti
(img:#2132584) Alintidir kaynak:Twitterda @ufubo adlı vatandaşın yapmış olduğu tablo çalışması.
H
hasbulla5 yıl önce
1 mart 2021 tedbir kararları özeti
(img:#2132584) Alintidir kaynak:Twitterda @ufubo adlı vatandaşın yapmış olduğu tablo çalışması.
H
hasbulla5 yıl önce
26 şubat recep tayyip erdoğan ın doğum günü
Kutlu gecedir! Niye camiler bomboş? Neden kandil simidi yemedik bugün? Bu işte cehapenin oyunu olabilir!
H
hasbulla5 yıl önce
işsizlik yok iş beğenmeyen tipler var
Eğri oturup doğru konuşmak gerek. Türk insanı gerçekten çok tembelleşti. Az iş yapıp çok maaş almak istiyorlar. Adam açıköğretim mezunu 3000 tl maaş bekliyor. Vasıfı yok. ingilizcesi yok. Kendini geliştirmemiş becerebildiği iş yok. Sonra diplo… devamını gör
H
hasbulla5 yıl önce
doğu karadenizde covid vaka orani yükseliği
Şüphesiz ki nedeni burunlarının maskeye sığmamasındandir.eyyorlaman bu kadar. (img:#2130790)
H
hasbulla5 yıl önce
allah türk müdür
H
hasbulla5 yıl önce
bahe
farsçada kağlumbağa anlamına gelmektedir.
H
hasbulla5 yıl önce
ideal kadın fiziği
1.72boy 60 bel 90 göt
H
hasbulla5 yıl önce
süleyman soylu
`demokrat parti` nin yeni genel başkanı.
H
hasbulla5 yıl önce
ortam cok gergin fuat
Kötü şeyler yalnızca turkiyede olmuyor arkadaşlar bkz bir ortam çok gergin vakası. (img:#2123374)
H
hasbulla5 yıl önce
dilekçe
Çetin altanın ilk defa 1962de sahnelenen enfes tiyatro oyunu.bürokrasiyi eleştiren ilginç olduğu kadarda akla yatıcak kadar gerçekçi bir eser... (bkz)burası türkiye(/bkz)
© copyright 2005 - 2026