bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- koca2
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kel erkek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- kemal kılıçdaroğlu35
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- semum3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (111)
trt fm'de de öyle mi dikkat etmedim ama haberler okunurken recep tayyip erdoğan'dan önce 'ak parti genel başkanı' sonra da 've başbakan erdoğan' şeklinde bahseden radyo. önce parti genel başkanı, sonra başbakan yani...
gastrit nedenidir.
(bkz: zion)
ziynet sali'nin beş çayı adlı güzide şarkısındaki iyimser öngörü.
hele de tabakların kenarında abidik gubidik bitkiler, baharatlar, otlar, yiyecekten fazla ıvır zıvır varsa hesap çok acıtır.
o değil de mevlütler de tatil olsun bence. işte fırsat, tembellik hakkımızı bu şekilde kullanalım, yayalım fena mı?
http://www.tripadviser.com'un türk versiyonu. oteller hakkında önceden bilgi edinmek isteyenler için güzel olmuş. tam da tatil öncesi bakılası, gidilesi, sonra da yorum yazılası bi site.(siteyle maddi bi ilgim yok ilgim sadece manevi)
once upon a time in the west filminin girişinde yaklaşık bi 20 dakika uçuşur bu çalılar. kötü müdür? muhteşemdir.
introsu inanılmaz şekilde radiohead'in no surprises şarkısının introsuna benzeyen ajda pekkan şarkısı.
kemer'de gece gündüz neler yaşanıyor sokak ortasında. illa ki ''namus kurtarmak'' * istiyorsa önce turistleri sokmasın kemer'e. ama yemez!!!
insanı üstüne alındıran, mutlaka yanıt vermek gerektiğini düşündürten bakış.
bu muydu yıllardır ev hanımlarının tamircilerden ayar yemesinin bedeli? devlet buna bişey yapması lazım.
maraş'ta öldüğünü duyunca aklıma ilk olarak çocukluğumda trt'de mehmet seske'den dinlediğim ve masılsa bilinçaltımda yer etmiş olan maraştan bir haber geldi adlı uzun hava gelen insan. bir de muhsin bey'de ali nazik * bu nasıl maraş diye bi türkü söylüyordu. aaa, bak orada da muhsin var... lost gibi mi oluyo herşey sanki...
edit: niye kötülendi ki anlamadım? türkü geldi aklıma naapıyım yani? ne kadar da hoşgörülüymüşsünüz... samimiyetiniz ise göz yaşartıcı. madem bu kadar seviyordunuz neden iktidar yapmadınız rahmetliyi? akp'den neyi eksikti, fazlası bile varmış yazılanlara bakılırsa...komiksiniz gerçekten ama traji-komik.
edit: niye kötülendi ki anlamadım? türkü geldi aklıma naapıyım yani? ne kadar da hoşgörülüymüşsünüz... samimiyetiniz ise göz yaşartıcı. madem bu kadar seviyordunuz neden iktidar yapmadınız rahmetliyi? akp'den neyi eksikti, fazlası bile varmış yazılanlara bakılırsa...komiksiniz gerçekten ama traji-komik.
fotoğraflarına baktım da, zavallım bütün gün güneşin altında yattığı için yakınlarda ne bulsa kafasına geçirmiş, tencere, tava, çöp kovası, bikini üstü...
(bkz: lut gölü)
var böyle bişey, evet. büyük olasılıkla ekonomik krizin varlığı ve 2009'da daha da güçleneceği için. ankara'da ne vitrinlerde, ne sokaklarda ne de insanlarda bir coşku var bu yılbaşı...
nostalji kavramı anlaşılamayan radyo kanalı. bir şarkının ilk çıktığı zamandan bu yana en az *10 yıl falan geçmeli ki nostaljik olsun. ama şu anda mesela emre aydın'ın belki bir gün özlersin şarkısı çalınıyor ki bu şarkı çıkalı en fazla 2 yıl falan olmuştur. insan bekliyor ki ajda pekkan'ın, sezen aksu'nun, seyyal taner'in ilk şarkılarından çalsınlar. bu radyonun alelade bir pop müzik radyosundan ne farkı kalıyor ki ? 'adı nostalji olsun' demişler herhalde.