bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- g i l d e d l i l y4
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek4
- sabahları sevilen şeyler11
- fake yazar anlama kılavuzu5
- bir bela geliyor9
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- hiç uykum yok amk3
- the odyssey4
- iyi geceler6
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- izmir'in mis gibi kokması10
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- fransa6
- alfa romeo4
- yüksek enflasyon4
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın5
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- salat namaz değildir12
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- fall 23
- trump'ın iran savaşına dair açıklaması2
- arkadaşlar çüş6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- meksika açmazı macerası15
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur4
- okul saldırısı7
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- mezut barzani nin yahudi olması18
- enayimiknatisi9
- cemil tugay7
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- yuki hammer 50 cc2
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi2
- anın görüntüsü31
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi5
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- fakirlere yardım etmek2
- tekrar izlenebilecek diziler4
- çocuğa israil diye isim koymak17
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
biterek beni onulmaz dertlere salmıştır.
--spoiler--
berlin de dahil ölenlerin hepsi eski bir bakan tabiri olacak ama güzel öldüler. özellikle de arkadaşları için hayatının son anında orospu çocuğu olmayı bırakan berlin kesinlikle efsaneydi. dizi devam eder mi tartışmaları beni çok ilgilendirmiyor çünkü 6 bölümlük ikinci sezon yapabileceği her şeyi yapmıştır diye düşünüyorum. yani paraları nasıl harcayacaklar, o aşklar nereye varacak demek klişeden öte gitmiyor bence ordan yeni bir sezon çıkmaz, çıkmamalı.
--spoiler--
değinmek istediğim diğer konu araklamak olarak mı esinlenmek olarak mı bakarsınız bilemem ama leon ve v for vendetta filmlerine kesinlikle atıflar görüyorum. tokyonun mathilda büyüse neye benzerdi sorusunun cevabı olduğunun kimse aksini iddia edemez. ve tüm o kapitalist düzene, bankalara bu kadar nakit ateşlendi ecük de bize versinler mantığına, başkaldırıya saygı duymakla birlikte bunu da önceden görmüştük demek zorundayım. he bir de dedektif hırsız aşkı, kendini vuran hırsıza aşık olan rehine gibi über klişe durumlar malesef yapımın kalitesini bir miktar aşağı taşıdı bence
tüm bunlara rağmen kendini izlettirme yeteneğine fazlasıyla sahip oldukça güzel bir diziydi. zik-zaklar her zaman önceden tahmin edilemediğinden bir diğer bölüme geçmek için gereğinden fazla merak uyandırarak yapılan kesişler gayet yerindeydi. basit bir ispanyol yapımı suç-aksiyon dizisi olarak kalmasına müsaade etmeyip diziyi bizimle buluşturan netflix'e, yahu burda sonraki sezon eksik, millet nasıl izleyecek deyip internete yükleyen o hayırsevere de teşekkürü borç bilirim.
--spoiler--
berlin de dahil ölenlerin hepsi eski bir bakan tabiri olacak ama güzel öldüler. özellikle de arkadaşları için hayatının son anında orospu çocuğu olmayı bırakan berlin kesinlikle efsaneydi. dizi devam eder mi tartışmaları beni çok ilgilendirmiyor çünkü 6 bölümlük ikinci sezon yapabileceği her şeyi yapmıştır diye düşünüyorum. yani paraları nasıl harcayacaklar, o aşklar nereye varacak demek klişeden öte gitmiyor bence ordan yeni bir sezon çıkmaz, çıkmamalı.
--spoiler--
değinmek istediğim diğer konu araklamak olarak mı esinlenmek olarak mı bakarsınız bilemem ama leon ve v for vendetta filmlerine kesinlikle atıflar görüyorum. tokyonun mathilda büyüse neye benzerdi sorusunun cevabı olduğunun kimse aksini iddia edemez. ve tüm o kapitalist düzene, bankalara bu kadar nakit ateşlendi ecük de bize versinler mantığına, başkaldırıya saygı duymakla birlikte bunu da önceden görmüştük demek zorundayım. he bir de dedektif hırsız aşkı, kendini vuran hırsıza aşık olan rehine gibi über klişe durumlar malesef yapımın kalitesini bir miktar aşağı taşıdı bence
tüm bunlara rağmen kendini izlettirme yeteneğine fazlasıyla sahip oldukça güzel bir diziydi. zik-zaklar her zaman önceden tahmin edilemediğinden bir diğer bölüme geçmek için gereğinden fazla merak uyandırarak yapılan kesişler gayet yerindeydi. basit bir ispanyol yapımı suç-aksiyon dizisi olarak kalmasına müsaade etmeyip diziyi bizimle buluşturan netflix'e, yahu burda sonraki sezon eksik, millet nasıl izleyecek deyip internete yükleyen o hayırsevere de teşekkürü borç bilirim.
Gündemdeki Haberler