bugün

sevdiği entry'ler

hoşlanılan kızla yozgata kaçmak

Yozgat'da avm mi var?

(img:#2379646)

intiharı etme eşiği

===ben her zaman bunun en en son çözüm olduğunu savunurum.===

En son çözüm zaten. Bundan bir adım ötesi direkt allahla tartışmak olabilir.
(bkz: ben insan değil miyim)
(bkz: ben kulun değil miyim)

siktin sol frame'i eyledin viran

sürekli aynı tür başlıklarla sol frame'i işgal eden yazarlara söylenen söz.

dünya lideri denince akla gelen ilk kişi

başbuğ mustafa kemal atatürk'ten başkası olamaz. reis diyenlerle ancak taşşak geçilir.

kaç yaşındaki insan evde kalmıştır

konya'da 5, urfa'd 6, izmir de 46.

bez bebek nana

çok sempatik bir yazar.

atatürk'ün halen yaşaması

atatürk'ün bedeni 1938'de ceset oldu ama düşünceleriyle halen yaşıyor. 2022 yılında halen milyonlarca kişi onun düşüncelerini ve sözlerini konuşuyor. yani o halen yaşıyor. türkler tarih sahnesinde olduğu süre atam yaşamaya devam edecek.

yusuf yerkel

üzülmedim.

5 tl

değeri kalmadığından bir süre sonra tek başına kullanılamayacak olan para.

turkmen begi

19 mayıs gençlik ve spor bayramında yeniden hayata tutunan ve aramıza dönen ve hatta yoğun bakımda olmasına rağmen yaramazlıklar yapan, hayatımıza yeniden bir güneş gibi doğan canım oğlum, her şeyim...
babanı, anneni, kardeşini ve seni seven binlerce insanı boynu bükük ve yalnız bırakmadığın için teşekkürler.
hoşgeldin aslan oğlum...

başı açık kadının duası kabul olmaz

Hesabını size mi verecek allaha mı aq?

O kadını da onun yarattığını unutan mal beyanı.

başı açık kadının duası kabul olmaz

Saçma sapan bir başlık. Kişinin başının açık olup olmaması onun dini kişiliğini belirlemez. Kimi insanlar var baksan böyle iyice kendini kapatmış dışarıdan baksan ne kadar dindar dersin fakat iş ahlaka gelince insanları kandırıyor, yalan ve fitne fesatla uğraşıyor. Kimi insanlarda vardır açıktır ve pek dindar gözükmezler fakat insanlara yardım ediyor, yalan ve hızsızlıkla işi yok. insanların dini kimliği onların başörtüsü ile ölçülmez.

almanya

Yılmak nedir bilmez ülke. 2 Dünya savaşı kaybedip hala daha Avrupa gücü olmak takdire şayan bir şey.
© copyright 2005 - 2026