bugün

entry'ler (34)

yazarların hala izlerini taşıdıkları yaraları

Küçükken ablama vurmuşum oda bana vuracakmış tabi ödeşecek aklınca bana o camiden falan alınan takvimi fırlatmış ucundaki demirde kafayı yarmış benim ta ozamandan kafamın arkasında yarık var ve hala saç çıkmıyo.

kilo almak isteyenlere tavsiyeler

sıçmayın abi sıçmayın.

mehmet ali birand

Gebermesi iyi oldu çünkü facebook taki yazıları okuduktan sonra söyledikleri pek hoş değilmiş.

facesi gizli yanıttan patlatılan kişinin hali

Patlatan kişinin hacker havalarına girmesi öldürür beni genellikle.

cem yılmaz esprisi anlatmak

Türkler anlamıyor abi adam emek veriyor ama bizimkiler kıtt.

the house on the edge of the park

neyi anlatıyo?

çayın yanında iyi giden şeyler

sigara???

gençken yapılmaması gereken şeyler

Karılı kızlı ortama girip kanka niyetiyle kızları taciz önemlidir.

öpüşmeden önce saçlarını toplayan kız

bence öpüşürken daha rahat olmayı ve boyun kısmından haz almayı sitiyordur. He izmirlide olabilir.

acılı adana sendin aşkım

bidaha seninle pest atamayacağız...

sözlük yazarlarının itirafları

bende tuvaletim geldiğinde direk soğuk bi taşa otururdum. Utanç verici.

16 yaşındaki kıza 23 kişinin tecavüz etmesi

birsürü acılı çiğköfte hazırlayıp hepsinin kıçlarına sokmak gerektiğini düşünüyorum.

20 aralık 2012 istanbul su kesintisi

kıyamet alameti.

bugün varız yarın yokuz diyen ergenler

kafasına maya takvimini keçirip sivilcelerini bıcaklamak istediğim anaokullulardır.

40 yapar

şimdi abi adam bize bazı mesajlar vermeye çalışıyor ama biz anlamıyoruz, Sonuçta milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü ve bu öyle bir işlemle çözülüyor ki paranın üstündeki her sayıyı kullanarak üstüne bide yılı karıştırıyor veee 40. yapar.

yazarların birazdan dinlemeyi düşündükleri şarkı

Skrillex- Bangnarg mıdır endir süper bişey. Bide dj def cut point of the return. Break dans ile ilgilenenlere büyük tavsiyem.

dünyaca ünlü film yıldızları

MR. Sins bana göre dünyanın en ünlü yıldızı. Adam hertürlü filmde oynuyor arkadaş. Genellikle macera ve yorucu filmler oluyor.

türk beyniyle üretilmiş süper cümleler

- anamı avradımı s*ksinler ki , sonraa -siz nası böyle birşey yaparsın? aşk-ı memnuda vardı ya - behlül geldiler

abi

benim hiç abim olmadı abi, bak abi dedim sana, abi abi sana abi diyebilirmiyim abi? ve çocuklar burada virgülün önemini görebiliyoruz.

orgazmdan daha zevkli anlar

ders boş sınav iptal vb. şeyler diyen öğrenciye duyulan sevgiyle o orgazmdan daha zevkli bişey çıkar ortaya.
© copyright 2005 - 2026