bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- kötü biri olduğunu bilmek4
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- arkadaşlar nasılsınız6
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- diyanetin abd'deki villaları8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- bosna hersek2
- gammazlar çetesi18
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- cilgincapkin221
- gecenin şarkısı4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- cibali sahil3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- otobüs muavini3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- iyi geceler arkadaşlar2
- parası olduğu halde işe giden insan2
- ölümü merak edip ölmek2
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- giden gider2
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- en iyi türkçe klip3
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
entry'ler (17)
başlarsak duramayız. en iyisi susalım gerektiğinde konuşuruz. milenyum çağı gerçekten kendini göstermeye başladı, eskisi gibi olan bir şey yok.
Hulka ne yapmışlardır. iron man 2'den sonra 15 yaş altı kitleye hitap etmeye başlamışlardır. Hulkun selfie çekmesi? Yazık ettiniz.
siz bir de bu rakamı seneye görün, Avrupalılar beleş olduğu için Türkiye'ye akmaya deva ederse, muhtemelen fiyatları arttırdıklarından geri dönmek zorunda kalırlar.
eskiden geometri anlayan kişiler farklıdır diye düşünürdüm. yine öyleyim. dünyada matematik geometri trigonometri vb. bilen ayakta kalıyor.
Telegram kullanıcı adı satışından sonra telefon numarası da satmaya başladı. pavel durov parayı iyi vuracak. sonraki boğada muhtemelen iyi ciro getirecek Ruslara bu sistemler. Wp'nin işi zaten bitti.
Rusların çıkardığı Allods ile başlamıştım bu MMORPG tiplerine. sonra farkettim ki oyunu Amerikalılardan çalmışlar. Hemen başlamıştım. ki yabancılık çekmedim. birinde gemiyle seyahat ederken, diğerinde astral uzay yolculuğu yapıyorsun. fark buydu.
istanbul'daki tekstil atölyelerine sürekli uğrar Bulgar dostlar. ucuzluktan olsa gerek. kamyonla gelen, tırla gelen, ne bulduysa getiriyorlar malı yüklemek için. belli ki ülkedeki enflasyonu sadece para basılması değil, içerdekilerin içe satmayıp malı dışarı satmak istemesiyle fiyatlar artıyor.
bir ülkeyi pazarlarken nedense hep kızlarından bahsediyorlar. aslında haklılar şeyiyle düşünen adamı daha kolay çekersin. iş imkanlarından bahsetsen, vergi oranı yok desen kim gelecek ki?
bulk döneminde proteini alırken sürekli bulgur pilavı, kebap abanmıştım. dengeli beslenmek lazım, balığı, gezen tavuğu da eklemek gerekirdi.
2019'a dek puro siparişi Kıbrıs'tan etmişimdir. bir süre böyle devam ettim. ta ki yol kenarında Shell'in de sattığını görene dek.
Danimarka üretimi olduğu pek bilinmez. Acun'un yaptığı gibi Tolga abimiz de formatı dışarıdan almıştı. Anlayamadığım Tolga abimiz neden prodüksiyon kurup mükemmel işlerine devam etmedi.
dünya'yı yönetenlerin bir çete olması. ülkelerde çakallar ve ekonomik tetikçiler adını verdikleri kişilerle boyun eğdirerek yönetim sağlamaları. kaynak: bir ekonomik tetikçinin itirafları.
ispanya'yı 3-0 yenmesi ilginç. tek gol attıramadan. Arap ülkesinde bir maçta. Katarlılar yanlış takım için mi ödeme yaptı? bilirsiniz, ispanyollar Faslılardan pek haz etmez çünkü mültecidirler sonuçta. sürekli kaçak göçek gelirler oraya.
Dizisi filmi belgeseli nesi çekilmedi ki? yalnız anlayamadığım durum patlama oldu, ardından bir madde dağıldı, nasıl ve kim patlattı bu maddeyi. yanan beyinler.
şimdilerde Michael Jordan çakması herifleri görmekteyiz. Komedi, aksiyon, uçuş kaçış hepsini arada toplamış nadir adamdı. Armudu da dibine düşmedi çocukları gitti şarkıcı türkücü oldu.
batmasını istediğim tek dev firmadır. bu herifler telefon piyasasınında sinek gibi mal üretiyorlar. dasakli biri gelse de batırsa şunları.
ucuz mal, alırsın 2 ay geçer beyaz ekran mavi ekran ne ekran varsa hata vermeye başlar. oyun bilgisayarı dediği mallar oyun oynatmaz kısa sürede yanar.