bugün
- ferdi özbeğen9
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- ben geldim naneler17
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- devlet kim lan7
- menekşe moru oje4
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- pandela43
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
- pandela tarzı entry gir6
- aylık 409 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- pandela1bukentay3
- mmm pandela poposu kocaman5
- wednesdayin annesi8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- anın görüntüsü19
- tai lung ile revani yemek4
- 20263
- annenin ölmesi5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- burcu yüzünden bir kızı reddeden erkek2
- sevmek2
- antalya havalimanı2
- alain delon vs cüneyt arkın5
- aylık 408 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- izlenmiş en kusursuz film8
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- dale don dale2
- azgın türbanlı10
- zoeylemek2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz3
- usame baba2
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
sevdiği entry'ler
inanılmaz bir yer.
Az önce yönetim kadrosunu 'biraz şeffaf olun.' Demek üzerine eleştirdim. Küfür yok, terbiyesizlik yok. Ardından silik yedim.
Neredeyse hepsi Beş para etmeyen düşüncelerin yanında, eleştirmeyi hazmedemeyen insanların bulunması da ayrı ironi.
Az önce yönetim kadrosunu 'biraz şeffaf olun.' Demek üzerine eleştirdim. Küfür yok, terbiyesizlik yok. Ardından silik yedim.
Neredeyse hepsi Beş para etmeyen düşüncelerin yanında, eleştirmeyi hazmedemeyen insanların bulunması da ayrı ironi.
Kenan doğulu - isyan bu haykırış.
Netfix tarafından devam ettirilecek dizidir. 10 bölümlük bir anlaşma sağlanmış. Kesin mi değil mi bilmiyorum ama 4. sezon için bir 10 bölüm daha çekilecek gibi duruyor. Nisanda başlayacak.
3. sezon gereksiz yere Kabil'le uzatılmış. Birkaç bölümle işi bitirebilirlerdi. Fox diziyi bitirme kararı verdiğinden Lucifer'in şeytan olduğunu öğrenen Cloe'nin tepkilerinin devamını ve onu Lucier'in kabullenme sürecini izleyemedik ve ben bunu çok merak ediyorum.
Dizi tom ellis'in başlattığı kampanya sayesinde devam ediyor sanırım. Dizi izleyicileri dizilerine sahip çıkmış anlaşılan.
Senaristlerin tutumları 1. ve 2. sezon gibi devam ederse bu dizi daha da devam eder. Yok 3. sezon gibi yürürlerse Tom ellis'in kurtardığı diziyi bir kere daha kurtarmak biraz zor görünüyor.
Tom ellis'in oyunculuğunu izlmek ve ingilizcesinin dinlemek için başladım diziye. Kaba amerikan ingilizcesine o kadar boğulmuşuz ki ingiliz ingilizcesinin naifliğiyle kulaklarım bayram etti. (ingilizce bilmesem bile.) Ve derken lucifer karakterinin müptelası olduk.
Umarım güzel bir 4. sezon bizi bekliyordur. Cevapsız soruların cevaplanacağı, mitolojinin gerektiği şekilde ve dozunda verildiği bir 4. sezon.
Düzeltme: Anlatım bozukluğu ve ekleme canım :)
Ekleme 2: Dizinin alt metinleri bir harika. Özellikle 2. sezonun ortalarından sonra ve 3. sezon bu bakımdan muhteşem. Lucifer 'in insanların üzerinden kendi iç yolculuğunu, kendiyle hesaplaşmasını izlemek oldukça keyifli.
3. sezon gereksiz yere Kabil'le uzatılmış. Birkaç bölümle işi bitirebilirlerdi. Fox diziyi bitirme kararı verdiğinden Lucifer'in şeytan olduğunu öğrenen Cloe'nin tepkilerinin devamını ve onu Lucier'in kabullenme sürecini izleyemedik ve ben bunu çok merak ediyorum.
Dizi tom ellis'in başlattığı kampanya sayesinde devam ediyor sanırım. Dizi izleyicileri dizilerine sahip çıkmış anlaşılan.
Senaristlerin tutumları 1. ve 2. sezon gibi devam ederse bu dizi daha da devam eder. Yok 3. sezon gibi yürürlerse Tom ellis'in kurtardığı diziyi bir kere daha kurtarmak biraz zor görünüyor.
Tom ellis'in oyunculuğunu izlmek ve ingilizcesinin dinlemek için başladım diziye. Kaba amerikan ingilizcesine o kadar boğulmuşuz ki ingiliz ingilizcesinin naifliğiyle kulaklarım bayram etti. (ingilizce bilmesem bile.) Ve derken lucifer karakterinin müptelası olduk.
Umarım güzel bir 4. sezon bizi bekliyordur. Cevapsız soruların cevaplanacağı, mitolojinin gerektiği şekilde ve dozunda verildiği bir 4. sezon.
Düzeltme: Anlatım bozukluğu ve ekleme canım :)
Ekleme 2: Dizinin alt metinleri bir harika. Özellikle 2. sezonun ortalarından sonra ve 3. sezon bu bakımdan muhteşem. Lucifer 'in insanların üzerinden kendi iç yolculuğunu, kendiyle hesaplaşmasını izlemek oldukça keyifli.
netflixde yayınlanan 4-5 gün aralıksız izlendiğinde biten dizi. Olay polisiye gözükse de karşısına çıkan tüm olaylar lucifer'in kafasındaki sorulara cevap olarak çıktığı için bütünleyici bir anlatım oluyor. şeytanın kendisini ve etrafını sürekli tanımasını, kişisel gelişimini konu alıyor. ince detaylarla, mitolojik ve dini bilgilere düzeltme yapıyor.Ele alınan en temel olgu ise dürüstlüğün önemi ve yüceliği.
Hayatımda ilk defa düşünce biçimi ve olaylara bakış açısıyla tamamen özdeşleştiğim birini buldum. Kendimi izliyor gibi olduğum için sonsuza kadar izleyebilirdim. 3 sezonu internetten free izleyip. ofh keşke 4. sezon da olsa dediğimde 1 hafta önce yayınlandığını fark ettim 4.sezonu netflix sayesinde yayınlandığı için, destek amaçlı tekrardan üyelik aldım.
artık insanlar ''sen nasıl bir insansın ya '' seni tanımak istiyorum gibi şeyler söylerse. Direk bu diziyi izle diyeceğim.
Hayatımda ilk defa düşünce biçimi ve olaylara bakış açısıyla tamamen özdeşleştiğim birini buldum. Kendimi izliyor gibi olduğum için sonsuza kadar izleyebilirdim. 3 sezonu internetten free izleyip. ofh keşke 4. sezon da olsa dediğimde 1 hafta önce yayınlandığını fark ettim 4.sezonu netflix sayesinde yayınlandığı için, destek amaçlı tekrardan üyelik aldım.
artık insanlar ''sen nasıl bir insansın ya '' seni tanımak istiyorum gibi şeyler söylerse. Direk bu diziyi izle diyeceğim.
Bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama ani ruhsal değişimler çok yaşıyorum bir an mutluyken bir saat sonra dünyanın en mutsuz insanı oluyorum ve hep geleceğimi ve yaşamı mı düşünüyorum ya son vermeyi ya da yeşertmeyi.
Sırnaşık olanlarını sevmem. Aslında bunu cinsiyete de bağlamamak gerek. Sırnaşık insanlar iticidir. Net.
kısa süren ama üretken bir reklamdır. zira 7 ocak 2018 tarihinde lipton bu reklamın 5 dakikalık bir versiyonunu yayınladı. hem de konuşun, konuşalım temalı. yarısından çoğu sessizlikle geçen ve ekranda dumanı tüten bir çay ile tarihin en uzun reklam filmine adını yazdırmayı da başardı.
yalnız açılışta yazan program kod parçası ve arkasından gelen uyan... satırı matrixi anımsatmadı değil.
ne diyelim bu tarz üretken reklamların devamını dileriz.
yalnız açılışta yazan program kod parçası ve arkasından gelen uyan... satırı matrixi anımsatmadı değil.
ne diyelim bu tarz üretken reklamların devamını dileriz.
sen elmayı seviyorsun diye...
almasın abicim. almak zorunda da değil. yürüyün gidin yolunuza. hayat böyle şeylere takılacak kadar uzun değil. zaman size sevmenin bir karşılığı olmadan yapılabilir bir eylem olduğunu, canınız yansada yolunuza gidebilmeyi öğretiyor. o zaman bu gibi şeylerin küçük, tatlı dertler olduğunu anlıyorsunuz.
almasın abicim. almak zorunda da değil. yürüyün gidin yolunuza. hayat böyle şeylere takılacak kadar uzun değil. zaman size sevmenin bir karşılığı olmadan yapılabilir bir eylem olduğunu, canınız yansada yolunuza gidebilmeyi öğretiyor. o zaman bu gibi şeylerin küçük, tatlı dertler olduğunu anlıyorsunuz.