bugün
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- tai lung50
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- gece gelen makarna yeme isteği10
- sözlükte cin var mı7
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar5
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- claudian clouds15
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- büyü yapan sözlük yazarları11
- çin de doğmak3
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- arkadaşlar bir şey dicem7
- demleme usulü makarna5
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin3
- türkiyede doğmak2
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- nervio8
- singapur da doğmak2
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- şu an fingirdeşen yazarlar2
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- victor osimhen10
- salça yapan sözlük kızı10
- biliyorum ama soylemem4
- mucizelere inanıyor musunuz6
- geceye bir şiir bırak6
- enayimiknatisii21
- iyi geceler3
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- sedat pekmez2
- paris saint germain4
- kendini eleştirebilen insan7
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- askerde yaşanılan zorluklar6
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- ruhi çenet4
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- mentali bozuk sevgili3
- serdar ali çelikler2
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4

Oy vermesi...
ilk turda kaydığı yerden yere vurduğu duygu sömürüsünü arşa çıkardığı pkk sempatizanı kızla aynı adaya oy verecek oluşu ayrı bir ironi.
Bu siyaset ne kadar iğrenç bir şey.
Radikal kemalist teorisyene troll diyordum hak vermiyordum a… devamını gör

(img:#2305867)
"Van'da bugün! Mehmetçik Selen Okulunun duvarı.
Öğrenciler okuldayken okul duvarının ve camlarının üzerinde siyasi parti logosu olan bir pankartla kapatılması suçtur.Kamuya ait hizmet binalarını ve eğitim kurumlarını siyasi partile… devamını gör

(img:#2304352)
Yurtdışındaki AKP’li seçmenler, Kılıçdaroğlu’na olan tepkilerini oy pusulalarına yansıttılar.
Kılıçdaroğlu’na tepki göstermek isteyen bütün AKP’li gurbetçilere örnek olması dileğiyle.

Valla ben görselin, diyalogun yalancısıyım bu kadınlardan korkulur, inşallah bu amsalağın haddinden yengemiz gelir.
(img:#2302574)

Ben ekonomistim ekonomist ! Diyen şahsım devletimin geldiği son nokta, bu ucube rejim sizleri makarna ile imtihana davet ediyor !
(img:#2298213)

Fotoğraftaki istanbul Ataköy'de bir seçmen listesi ve doğuştan Türk vatandaşı yok. Soyadının ilk harfine göre sıralandığı listekilerin tamamı Türk vatandaşlığı alan Suriyeliler. Bir de lraklı var. Hepsinin adresi aynı caddede. Çünkü daire alan vatand… devamını gör

(img:#2297879)
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmeden önceki fotoğrafını paylaşıp örgüt propagandası yapan iBB çalışanı Eda Ezgi Yıldız tutuklandı.

(img:#2296872)
Evet ben de içiyorum dostum ben de oruç tutuyorumda insanları neden tahrik ediyorsunuz neden uçlarına dokunuyorsunuz ? Ah şu kadınlar !

(img:#2296580)
Dayı senin 20 küsür tl ile aldığın mazotu bu akpliler yatlarına neredeyse 4te biri fiyatına alıyor ama yinede sen bilirsin.

(img:#2296578)
Başta canan kaftancıoğlu ve şu komünistin sözde müslümanlıklarından kurtulmak için seçimi iple çekiyorum.

Ben kemal özkiraz'ın yalancısıyım arkadaş. Adamlar mareemin adaylığı için imza topluyor. Evet başlığa sığmadığı için oy dedim, ha oy ha imza maareme atılan her bir oy akpye atılmıştır, saygılar.

düzgün sürülmediği takdirde badana boyası gibi duran oje çeşidi.
`fransız manikürü`de bu oje ile yapılır.

son derece başarılı, inovatif bir sosyal girişimcilik projesidir. tekel bayisinden bira almaya gelen hali vakti yerinde müşteriler, kendileri için aldıkları biranın yanında bütçeleri el verdiği ölçüde bira satın alarak ihtiyaç sahipleri için bırakmak… devamını gör

kişinin hayalindeki kadının yüzüne rastlayıp, yine hayalgücü sayesinde ona kraliçe özellikleri kazandırdığının göstergesi.
çok kullanılan bir sosyal ağa üyeydim. yazlık işimi yeni bırakmıştım. yorgundum, 3 senelik sevgilimden ayrıldığım için depresi… devamını gör

(img:#2293306)
Görsel her şeyi açıklıyor. Bu video sonrasında; "bana bir kere bile böyle bakmadın" deyip kız ayrılmıştı. Çok iyi değil ama başarılı bir camel toe, kız arkadaşından ayrılmaya değer mi ? Sanmam.

(img:#2293300)
Eşcinsel ilişkiye giren kişilerden islam inancı esas alan yazılı kaynaklarda ve Kur'an'da bahsedilir. Kur'an'da, toplumca eşcinsel ilişkilere girmek başta olmak üzere, çeşitli günahlar işleyen ve bu nedenle Allah'ın gazabıyla helâk e… devamını gör