F
fiireball a3 yıl önce
ümit özdağın pkk sempatizanı kızla aynı adaya
Oy vermesi... ilk turda kaydığı yerden yere vurduğu duygu sömürüsünü arşa çıkardığı pkk sempatizanı kızla aynı adaya oy verecek oluşu ayrı bir ironi. Bu siyaset ne kadar iğrenç bir şey. Radikal kemalist teorisyene troll diyordum hak vermiyordum a… devamını gör
F
fiireball a3 yıl önce
vanda ortaokula akp pankartı asılması
(img:#2305867) "Van'da bugün! Mehmetçik Selen Okulunun duvarı. Öğrenciler okuldayken okul duvarının ve camlarının üzerinde siyasi parti logosu olan bir pankartla kapatılması suçtur.Kamuya ait hizmet binalarını ve eğitim kurumlarını siyasi partile… devamını gör
F
fiireball a3 yıl önce
yurtdışı oylarda bay kemal protestosu
(img:#2304352) Yurtdışındaki AKP’li seçmenler, Kılıçdaroğlu’na olan tepkilerini oy pusulalarına yansıttılar. Kılıçdaroğlu’na tepki göstermek isteyen bütün AKP’li gurbetçilere örnek olması dileğiyle.
F
fiireball a3 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
F
fiireball a3 yıl önce
akpli kocasını seksle oy kullanmaktan alıkoyma
Valla ben görselin, diyalogun yalancısıyım bu kadınlardan korkulur, inşallah bu amsalağın haddinden yengemiz gelir. (img:#2302574)
F
fiireball a3 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
fiireball a3 yıl önce
muharrem incenin seccadeyi ayaklar altına alması
(img:#2299554) Açık bir şekilde görüyorsunuz bu sol cenahın alayı böyle, din islam düşmanlığı.
F
fiireball a3 yıl önce
metro dana bonfile lokum 617 tl
Ben ekonomistim ekonomist ! Diyen şahsım devletimin geldiği son nokta, bu ucube rejim sizleri makarna ile imtihana davet ediyor ! (img:#2298213)
F
fiireball a3 yıl önce
akpnin t c vatandaşlığını umursamazca satması
Fotoğraftaki istanbul Ataköy'de bir seçmen listesi ve doğuştan Türk vatandaşı yok. Soyadının ilk harfine göre sıralandığı listekilerin tamamı Türk vatandaşlığı alan Suriyeliler. Bir de lraklı var. Hepsinin adresi aynı caddede. Çünkü daire alan vatand… devamını gör
F
fiireball a3 yıl önce
ibb nin dhkp celi terörist çalışanı
(img:#2297879) Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmeden önceki fotoğrafını paylaşıp örgüt propagandası yapan iBB çalışanı Eda Ezgi Yıldız tutuklandı.
F
fiireball a3 yıl önce
orucunu rakı ile açan kadın arkadaşlar
(img:#2296872) Evet ben de içiyorum dostum ben de oruç tutuyorumda insanları neden tahrik ediyorsunuz neden uçlarına dokunuyorsunuz ? Ah şu kadınlar !
F
fiireball a3 yıl önce
tarlasına traktörle rte akp yazan köylü
(img:#2296580) Dayı senin 20 küsür tl ile aldığın mazotu bu akpliler yatlarına neredeyse 4te biri fiyatına alıyor ama yinede sen bilirsin.
F
fiireball a3 yıl önce
seçim bitsede şunların sahteliklerinden kurtulsak
(img:#2296578) Başta canan kaftancıoğlu ve şu komünistin sözde müslümanlıklarından kurtulmak için seçimi iple çekiyorum.
F
fiireball a3 yıl önce
akpnin muharrem ince adaylığı için oy toplaması
Ben kemal özkiraz'ın yalancısıyım arkadaş. Adamlar mareemin adaylığı için imza topluyor. Evet başlığa sığmadığı için oy dedim, ha oy ha imza maareme atılan her bir oy akpye atılmıştır, saygılar.
F
fiireball a3 yıl önce
güncellenen ayca 22
Bana reklam olarak artık 32 yaşında boşanmış yazan Melike diye bir ablam geliyor artık.
F
fiireball a3 yıl önce
beyaz oje
düzgün sürülmediği takdirde badana boyası gibi duran oje çeşidi. `fransız manikürü`de bu oje ile yapılır.
F
fiireball a3 yıl önce
askıda bira
son derece başarılı, inovatif bir sosyal girişimcilik projesidir. tekel bayisinden bira almaya gelen hali vakti yerinde müşteriler, kendileri için aldıkları biranın yanında bütçeleri el verdiği ölçüde bira satın alarak ihtiyaç sahipleri için bırakmak… devamını gör
F
fiireball a3 yıl önce
bir profil fotoğrafına aşık olmak
kişinin hayalindeki kadının yüzüne rastlayıp, yine hayalgücü sayesinde ona kraliçe özellikleri kazandırdığının göstergesi. çok kullanılan bir sosyal ağa üyeydim. yazlık işimi yeni bırakmıştım. yorgundum, 3 senelik sevgilimden ayrıldığım için depresi… devamını gör
F
fiireball a3 yıl önce
erkekler neye bayılır
(img:#2293306) Görsel her şeyi açıklıyor. Bu video sonrasında; "bana bir kere bile böyle bakmadın" deyip kız ayrılmıştı. Çok iyi değil ama başarılı bir camel toe, kız arkadaşından ayrılmaya değer mi ? Sanmam.
F
fiireball a3 yıl önce
islam da eşcinsellik
(img:#2293300) Eşcinsel ilişkiye giren kişilerden islam inancı esas alan yazılı kaynaklarda ve Kur'an'da bahsedilir. Kur'an'da, toplumca eşcinsel ilişkilere girmek başta olmak üzere, çeşitli günahlar işleyen ve bu nedenle Allah'ın gazabıyla helâk e… devamını gör
F
fiireball a3 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
fiireball a3 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
F
fiireball a3 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)