bugün
F
feghouli8 yıl önce
sözlük kızlarına bir fotoğraf bırak
(img:#1637814)
F
feghouli8 yıl önce
izmirli baba ve kız diyalogları
kız: ay babiş ben hamileyim biliyo musan? ama kimden olduğunu hatırlayamıyorum yaa... baba: hayırlı olsun kızışkom ne kadar güzel bir haber ihihihi.
F
feghouli8 yıl önce
galatasaraylı olmanın verdiği haklı gurur
şeffaf bişi.
F
feghouli8 yıl önce
2017 2018 sezonu şampiyonu
Kim olacağı hakkında kesin birşey söyleyemediğim şampiyondur. Şampiyon olmuşsa iyi bir teknik adama iyi futbolculara sahiptir. Tebrik ederiz . Gönlümüz Beşiktaştan yana.
F
feghouli8 yıl önce
beşiktaşlıları çıldırtacak bir şey bırak
Tiner tayfa mensubu güzel kardeşlerim için çıldırmalarına sebep olacak bir şey istemektir. Hemen başlıyorum ben ; (bkz:liverpool) shajhds (bkz:8) jdodnsısj (bkz:0) hapsnakxşsnalsnqplaka.
F
feghouli8 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
F
feghouli8 yıl önce
şampiy15iktaş
Beşiktaş'ın 15. Şampiyonluğu sloganlarından biri. Güzel oturmuş.
F
feghouli8 yıl önce
an itibariyle beşiktaşlılar
bjkli taraftarların şu anki halidir. (img:#987736)
F
feghouli8 yıl önce
5iktaş
beşiktaş'ın 5 gol yemesi yada atması sonucunda gazetelerin sürmanşetten verecekleri başlık
F
feghouli8 yıl önce
futbol ve seks arasındaki benzerlikler
ikisinde de direk vardır.
F
feghouli8 yıl önce
20 şubat 2018 bayern münih beşiktaş maçı
Alamanların beşiktaşımıza küsküyü vuracağı maç. Dipnote:takım tutmuyorum lakin bu maç Beşiktaş'ı desteklesem de hayat çok acımasız amk.
F
feghouli8 yıl önce
günün tweeti
gün içinde twitter'da takılırken göze çarpan ve beğendiğimiz bize göre günün tweeti niteliğini taşıyan tweetlerin tümüdür.
F
feghouli8 yıl önce
hakemlerin galatasaray ı doğramaları
Özellikle Son 3 yıldır karşılaştığımız durum. Şimdi bu başlığa kuşlar üşüşür yemi attık çünkü. Resim 2017-2018 sezonu geride kalan 22 haftalık maçlar için hazırlanmış. (img:#1639037)
F
feghouli8 yıl önce
kemalistleri çıldırtacak bir şey bırak
kadehimi Tanrı Atatürk'e kaldırıyorum!
F
feghouli8 yıl önce
18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçı
2-2 at fava bekle.
F
feghouli8 yıl önce
galatasaray
F
feghouli8 yıl önce
anka kuşu
`mesut ucakan`'ın yerli matrix olarak da bilinen ilginç filmi. --`spoiler`-- `Robert Zemeckis`'in 1997'de çektiği "Contackt/Mesaj" filmi ile Wachowski Kardeşler'in "`Matrix`" üçlemesinin paralelinde bir öyküsü olan film, çektiği filmlerle pek çok… devamını gör
F
feghouli8 yıl önce
günün tweeti
gün içinde twitter'da takılırken göze çarpan ve beğendiğimiz bize göre günün tweeti niteliğini taşıyan tweetlerin tümüdür.
F
feghouli8 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
F
feghouli8 yıl önce
tinerci
zülfü livaneli güzel bir sarkısında onlara `sokağın askerleri` demiştir..
F
feghouli8 yıl önce
galatasaray
F
feghouli8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
F
feghouli8 yıl önce
lider galatasaray
galatasaray zaten gönüllerin lideridir anlı.şanlı tarihi bazılarının ağzına kara leke olarak geçmiş onlar gitsin kötü işlere bulaşsınlar biz kötü gün taraftarı değil ölsekte lider yani cimbomu destekleriz galatasaray her zaman liderdir.
F
feghouli8 yıl önce
bafetimbi gomis
st-etienne takımının 22 yaşındaki forveti. geleceğin `dider drogba`sı olarak gösterilmektedir.
© copyright 2005 - 2026