bugün
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- seri eksicim kooooş3
- piercing takmanın zorluğu5
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- kıvırcık saç8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- kelebek saç kesimi4
- kurucu önder2
- serhat kılıç20
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek2
- sigara içmeyenleri anlamamak2
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği2
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- akılda kalan film replikleri2
- bir bela geliyor11
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi3
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- melissa vargas'dan tokat yemek2
- abd de valilik adayına silahlı saldırı2
- kalite tesadüf değildir2
- 2020'lilerin okula başlaması2
- filenin sultanları7
- rennie4
- sağlıklı beslenmek2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- tai lung42
- en sevmediğin insan tipleri9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- deccal internetten çıkacak10
- ikinci defa askere gitmek8
- tung tung tung sahur2
- italyan mutfağı2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- özbek kadınlar14
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- kurusıkı3
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- claudian clouds19
entry'ler (9)
taksici akrabamız şenol dayıdan öğrendik dayı dediğime bakmayın yaşı çok büyük değil bu arada. elinde görünce sordum benzincide indirim oluyor dedi.
teşekkür etmek düşer bize de bu güzel hareketten dolayı.
-doktor olucam
Ne okuyorum elektrik. Nasıl yaşıyorum zor. Öğrenci evine çıktığıma pişman olmak üzereyken letgoyu keşfettik allahtan. şimdi ordan eşya topluyoruz öğrencilere bedavaya bir ton eşya veren insanlar var.
Ne okuyorum elektrik. Nasıl yaşıyorum zor. Öğrenci evine çıktığıma pişman olmak üzereyken letgoyu keşfettik allahtan. şimdi ordan eşya topluyoruz öğrencilere bedavaya bir ton eşya veren insanlar var.
kalsiyum iyonları ile fosfat iyonlarının birbirlerini kuvvetle çekmelerinden faydalanarak sert kalabilip suda çözünmeyen yapı. fakat her madde suda eser miktarda çözünebildiğinden ötürü, vücudun yeterli kalsiyum alamadığı durumlarda yer yer zayıflayan da yapı.
ubuntu gibi distrolar sayesinde son kullanıcıya fazlasıyla hitab eden işletim sistemi. kullanıcılar zihin tembelliğinden çok fazla düşünmeden gidip windows'lu bilgisayarları alıp kullanmaya başlıyor. sonra sorun yaşayıp çözemediklerinde windows 10 başlığındaki gibi ağlaşıyorlar. çok zor değil gerçekten, ister çift olsun ister sadece linux olsun geçmek. artık kablosuz ağlar vs. de çok iyi çalışıyor. en iyisi windows'u kaldırmadan bir kaç hafta ubuntu kullanıp alışmak. ubuntu ile yapamadığım hiç bir şey şu ana kadar (güncel oyunlar hariç ki onlarla işim olmuyor zaten)
beyaz tahta üzerine projektör ile yansıtılan grafiklerle çalışma imkanı verdiği için dersi derste anlamayı mümkün kılan programlara artık genel olarak verilen ad.
bana hayatımın en güzel 5 ayını yaşatan, inanılmaz güzel anılar, tecrübeler ve arkadaşlıklar edindiğim, hala yaşadığım olaylar aklıma geldikçe yüzümde kocaman bir gülümseme oluşmasını sağlayan (bazen kahkaha bile attıran) ama resimlere baktıkça hüzünlendiren, kısaca hayatımı değiştiren avrupa birliği öğrenci değişim programıdır. gerçi döndükten sonra o kadar üzüldüm, ağladım ki bitti diye, bu kadar üzüleceğime keşke gitmeseydim diye düşündüğüm zamanlar bile oldu. bu arada türk ve avrupa (en azından iskandinav) eğitim sistemindeki uçurumları da görmüş oldum ve ülkemdeki eğitim sisteminden bir kez daha nefret ettim. kısacası gidin, gönderin...
kendi telefonumu tekli şarj aleti olmasına rağmen, ahtapot olanından bir tane evimde bulundurduğum alettir.
animated batman, spiderman ve x men ile büyüdük amma ve lakin batman+ joker > marvel diyorum. punisher, wolverine, daredevil hariç marvel karakterleri bana çocuksu geliyor.