bugün
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması8
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri8
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- akp kazandı11
- koklayarak insan tanımak6
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur4
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- fatma betül sayan kaya12
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- hamburgerciler bu kadar eti nereden buluyor3
- siyahi peygamber olmaması8
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- dünya52
- koklayarak öpen erkek3
- kendini doktor sanan tıbbi malzemeci3
- otobüste hava atmak için açılacak kitaplar3
- çingene mahallesinde mokar diye bağırıp kaçmak4
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- anın görüntüsü29
- morkstar yazdı bunu12
- şuan dinlediğin şarkı7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- dolunay2
- atatürk'ün çanakkale kumandanı olması4
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs5
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- s'i l v'e r m'i s t11
- bir ilişkinin olmazsa olmazı3
- gocu32
- libido artışı2
- şampuanı ve sıvı sabunu sulandıran ebeveyn2
- koklayarak öperken burna kaçan minyon kız2
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- ali tarakcı'nın tutuklanması2
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- morkstar11
- üründül plaza4
- ter kokan kızların daha samimi olması3
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak4
- günün özeti3
- aleyna tilki nin memeleri3
- gocunun elleri9
entry'ler (15)
(Bkz: kişi kendinden bilir işi)
Mhp'de birlessin diyenler olmus. Kafaniz mi guzel amina koyim? Ulan ben bile yasadigim sehirde mhp ikinci parti diye oy verirken sen hangi kafayla istanbul'da mhp'de birlesilmesini istiyorsun ki? %40'lik parti var iste tatava yapma bas gec. Yok ben akp gibi yemedigi bok kalmayan partinin iktidarda olmasini tercih ederim diyorsan al %5lik oyunu belki gotune sokarsin. Lafta hepiniz vatanci, milletciniz ama askerlerimizi goz gore gore olume gonderecek olanlara destek oldugunuz farkinda degilsiniz boyle yaparak. Ben yine de burda mhp'den yana kullanacagim oyumu sol goruslu biri olarak. Cunku gun parti tartismasi yapma gunu degil. Akp'ye dur deme gunu.
Olmayandir. Binali yildirim'in bile mitingtekilere "izmir'e hos geldiniz" dedigi bir izmir mitinginden bahsediyoruz. Emin olun ki cok buyuk bir cogunlugu baska sehirlerden otobuslerle getirtilmis akapelilerdir. Bizzat ordaki bir arkadasim izmirlilerin miting alanina alinmadigina ve kapatilan yolda sadece baska sehirlerden gelen otobuslerin olduguna sahit olmustur. Govde gostersinden baska bir sey degil anasini satiyim. Bascalanin ego tatminini izledik sadece.
"çünkü mal olduğum için." diye devam etmesi muhtemel cümle. Aklıma başka bir sebep gelmiyor açıkçası. Lafa değil icraate bakıyorsunuz; ama ortada kömür ve makarnadan başka icraat yok. Ha pardon bir de yol var. Hani şu sosyal devlet olma zorunluluğundan dolayı yapılması gerekeninden. Bize tayyip'in bir lutfu değil yani. Ben bu adamın hırsızlığını destekleyen insanlar gördüğüm için kimseye saygı duyamayacağım arkadaşlar kusura bakmayın.
En güzeli ben olduğum kızlardır. ~~ooo çok havalıyım.
~~
~~
Komik bir önermedir. Bir kere "laikçi" diye bir şey de yok. "Laik olmak" vardIr, o da din ve vicdan özgürlüğüdür. Yani laik olan herkes içki içmek zorunda değil. Akp gibi yolsuzluğun, rüşvetin, kul hakkInIn dibine vurmuş bir partiye oy veren güruhlarIn bunun sevap olduğu düşünmesi ise hayret vericidir. Zaten bu partinin yaptIğı en iyi şeydir din istismarI. Seçmenlerine bakarak da gayet rahat anlaşIlabiliyor bu durum.
(Bkz: berkin elvan)
Lorde - royals.
can şenliğim. *~
çalıkuşu dizisini izleyip, oradaki aşka özeniyor olması muhtemel insandır.
Şüphesiz italya'dIr. Bu kadar yaşanIlasI, dili bile kulağa şiir gibi gelen başka bir ülke bilmiyorum. üstelik bu güzelim ülke her yıl biraz daha suya batmaktayken onu batmadan yakalamış olmamız büyük bir şans. Belki de yüzyıllar sonra bu ülkenin, o harika venedik'in varlIğından bile habersiz olacaklar.
çoğu zaman yaran diyaloglardır.
+ne zaman yemek yapmayı öğrenmeyi düşünüyorsun sen kızım?
-anne niye öğreniyím ki ya? evlenince de kocam yapacak zaten.
+hımm evet tabii. o zaman "behlül kaçar!" Canım.
- valla mı?!
+ne zaman yemek yapmayı öğrenmeyi düşünüyorsun sen kızım?
-anne niye öğreniyím ki ya? evlenince de kocam yapacak zaten.
+hımm evet tabii. o zaman "behlül kaçar!" Canım.
- valla mı?!
Justin timberlake ve diğer tüm sarışın ünlüler. Hepsi benim bebeklerim.
En asil duyguların insanır. Her şeyin inanmakla başlayacağına inanıyordur. ehehe şaka lan saftır saf. Ben bahsedilen ortalamanın üstündeki boyumla istemiyorum canımlar sizde biraz özgüven patlaması mı var ne?
An itibariyle silip kurtulduğum uygulama. Ne her dakika ne zaman girmiş, niye görmüş de yazmamış diye kafamı bozacağım abi. Oh be dünya varmış. Zaten eskisi gibi tıkır tıkır da çalışmıyor. Hep bi sorun hep bi stres. Benim gibi en ufak sorunlara gelmeyenlere de itina ile tavsiye edilir silinmesi.