bugün
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı9
- mutlu ama uzak olsun5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- özlediniz mi beni7
- çalışmadan para kazanmak4
- amedspor6
- bir yazarı savunmak3
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- velvet27
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- acı gerçekler3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- karı kıza para yedirir misiniz5
- sözlükte kavga oldu hissi5
- nil karaibrahimgil2
- sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım2
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- şeker ezmek2
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı6
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- mor semsiyeli yabanci8
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- türklere vize serbestisi4
- kendini değersizleştiren insan5
- evliliğin anlamı13
- beşiktaş3
- anın görüntüsü34
- evlilik balonunun patlaması3
- alihan kuriş9
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- çay yapacak hatunun olmaması3
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- kürtsüz türkiye11
- dünyanın en değerli şeyi5
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- pirates of the caribbean2
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- insanoğlu kelimesinin cinsiyetçi olması2
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
entry'ler (13)
biz o zamanlar yatılı okuldaydık serviste cuma günleri erkek öğrenciler sırf bu diziyi izlemek için şoförü sıkıştırırlardı izledikleri tek kısım da girişiydi çünkü orda natalia yere yatıp şeffaf elbisesiyle şarkı söylerdi....
yaşamak için en uygun şehirdir. ulaşım,yeme içme, eğlenme ..vs bakımından birçok ile göre çok daha kolaydır. sosyal hayatın kış yaz ayırt etmeksizin her daim var olduğu yaşayan bi şehir...
ordu ilinin gölköy ilçesinin güzelyurt olarak sonradan değiştirilen en büyük beldesi..
scrubs, nip tuck, family guy en şahaneler..
atanalım diye önce kpss engelli koşusunda ter döken sonra rakiplerini geçip ipi göğüsledikten sonra devletinin onu münasip bi yerde, ucuz bi şekilde değerlendirdiği öğrenme kılavuzu..
one two three foroooo...
çocuklara ingilizce öğretirken en azından bi turist geldiğinde japon gibi bakmayın çat pat anlaşın sora yabancı arkadaşlar var diye hava atarsınız diyip bu kesimden olmamasınlar diye uğraşıyoruz.. ama bunlar atalarının izinden gitmeye kararlı..
çocuklara ingilizce öğretirken en azından bi turist geldiğinde japon gibi bakmayın çat pat anlaşın sora yabancı arkadaşlar var diye hava atarsınız diyip bu kesimden olmamasınlar diye uğraşıyoruz.. ama bunlar atalarının izinden gitmeye kararlı..
dişini sıkıp dişten olduncaya kadar giden süreçtir..çetrefilli ve de dardır...
alev (ekseriye bi pavyon varsa burdakiler için alınır senaryoya) , ferit ( yakışıklı filmi izletecek olan kişidir), durumlarına göre(maddi) ana kızlar leyla(zengin), ayşe(fakirdir),fatma(yan roller), nalan(devamlı olarak hastadır iyi olduğu zamanlarda aşıktır, şaban belli zaten..
yolları beldelerinden gelip giderken insanı daraltan; ilçe olmuş ama daha ne olduğunu tam idrak edememiş ilçe..güzel bi gölünün olduğunu söylediler ama daha gidip görmek nasip olmadı..
ordudan bildiriyorum..boztepesi meşhur olan tanınmaktan çok arka planda kalmış güzel amma küçük bir karadeniz ili..ilçelerinden fatsa ve ünye dışındakilerde bi numara yok..fatsalılarda kendilerine ordulu demedikleri için bi ünye kalır merkez dışında elde..
artık kimse kimsenin akrabası olmadığına göre herşeyin olması beklenebilir..
güzellik insanın içinde karakterinde olsun yalancılarının foyasını ortaya çıkaran entry ler...
burda her gün 5 vakit yapılan eylem..durduk yerde ben buralarada mı düşecektim den sonra çekilir hemde en derininden.