bugün

sevdiği entry'ler

yeni nesil atatürkçüler

Benim aklıma atatürkçülük denince; dünyanın o anki konjonktürüne göre keynesçi(karma) ekonomi ya da daha liberal bir ekonomi modelini esas almayı, bireylerin oluşturduğu türk milletinin refah ve zenginliğini koruyup arttırmayı ve devletin dış politikadaki etkinlik ve otoritesini arttırmayı amaçlayan bir ideoloji geliyor.

bunlarla uğraşmak yerine; elin mültecilerini alıp besleyenler, hdp'yi savunmak için bir yerlerini yırtanlar, türk milletini etnikçilikle bölmeye çalışanlar, ekonominin kötü gidişine kendi maddi ve koltuk iştahları için sessiz kalanlar kendilerine ne derlerse desinler benim gözümde atatürkçü de, milliyetçi de değiller.

6 nisan 2020 erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması

Hakan yavaş...

mustafa kemal in az bilinen fotoğrafları

Rall çakma mustafa kemalle resmini atmış. Rall, sarı saç yakışmıyor sana.

30 nisan 2019 ekşi sözlük ten kovulmam

ekşi sözlüğün ayıbıdır. 30 nisana kadar ne beklemişler ise artık.

burayı hiç karıştırmayın burası tam hacı baba tekkesi oldu. elemanın her gün 10 tane entrysi siliniyor çeşitli sebeplerden ama çaylak bile olmuyor. yazarlık vasfı denilen bir şey var sözlüğün girişine çıkışına yazmışlar şunu şunu yapamaz/sağlayamaz isen yazar olamazsın/kalamazsın diye ama kuralı uygulayan yok.

23 nisan 2019 burhan kuzunun attığı tweet

türk çocuklarının alman vatandaşı olmak isteyecek hale gelmesinin sebebi en başta andımızın kaldırılmasıdır.
bunun yanında eğitim sisteminin içine edilmesi, çocuklara insani değerler değil din adı altında şekilci bir yobazlık empoze edilmesi, gurur duyduğumuz ülkemizin omurgasız bir dış politikayla rezil rüsva edilmesidir.
bu duruma gelmemizde emeği geçenlerin başında gelenlerden burhan kuzunun attığı rezilliklerine tüy diken bir tweettir bu.
ben 12 eylül baskısında yetişmiş bir çocuktum. ailece imkanımız da olduğu halde asla hiçbir zaman gemiyi terk etmeyi düşünmedik. bunu da sapına kadar atatürkçü olmaya kaypak arap kültürüyle yetişmemeye borçluyuz.
© copyright 2005 - 2026