bugün

entry'ler (109)

türkiye de kalıplaşmış markalar

(bkz: ören bayan)

hesap kitap

Basit bir mantıkla çıkıp, Turkcell gibi firmaları geride bırakan kişisel muhasebe uygulaması.

http://itunes.apple.com/b...sapkitap/id477968541?mt=8

bu devirde hala elle börek yemek

(bkz: hangi devirdeyiz lan)

yaran yanlış okumalar

lisede edebiyat sınavında kopya kağıdındaki "sağırlar sövüşmesi" ni "sığırlar dövüşmesi" okuyup aynen nakletmek.

istanbul un en güzel yerleri

yeditepe suriçi.

the pursuit of happyness

nam ı diğer, ciğer parçalayan.

götünü yırtsan bulamayacağın şeyler

hakkaride kokoreç.5 ay aradım. adamlar bok yemiyor arkadaş.

doksanların çocuk oyunları

simit vardı. olmaz olaydı. ahan şuramda hissederim hala o oyunun tadını.

7 kocalı hürmüz

çok tatlı bir film. ihsan oktay anar tadında ezel akay masalı. harika.

improbable

sanki fazla aksiyon gibi geldi sıktı son 100 sayfası.istatistik okumamdan mütevellit bazı yerleri de hoşuma gitti.

suskunlar

insan birşeyler yazmam gerekiyor diyor, fakat ihsan hoca mecal bırakmıyor kitabın son sayfasında. ne yazarsam yazayım anlatamam. bana farz da suskun olmak kalıyor.

ölmeden okunması gereken kitaplar

ihsan oktay anar kitapları olabilir. zaten muhtemelen sonra tekrardan okuyacaksınız.

divxlerim com

Allah sonunu cithiz e benzetmesin.Bizi divxlerim siz bırakmasın.Amin.

331 inci dönem askere gidecek sözlük yazarları

ben de varım yahu. yahu ben de hiç heyecan korku merak filan yok. çok rahat bi ruh halindeyim. aşırı rahatlıktan dolayı heyecana kapılmaktayım. bi bok var da ben mi bilmiyorum.

çemişgezek

ilçenin adı roma zamanından kalmadır chamesgatzek e yakın bir yazılımı vardır. mecburen yazıyorum.

ice age 3 dawn of the dinosaurs

ilk gününde yaş ortalaması 6 olan seyirci grubu arasında utancımdan yan koltuğumda oturan sahipsiz bir çocuğunun velisi gibi davranarak izlediğim film. gene olsa gene yaparım.

conan o brien

yeni porgramının ilk bölümünde will ferrell kendisi için bir veda şarkısı okudu. *

şampiyonluğa havlu atmış takımın taraftarı olmak

maçların başladığının anca ilk yarı sonunda farkına varmak.

şizofren filmler

Makinist i kimse yazmamış sanırım. Bence en güzel örneklerinden biri. Christian Bale in en iyi filmlerinden birisidir.

hiç bitmeyen filmler

(bkz: Ben - Hur)

3 saat 32 dk daha bi de saniyesi var.
© copyright 2005 - 2026