bugün
E
erme19845 yıl önce
murat övüç ün bacakları
bayağı bir baldır bacak durumu var ama o terlikler o zarif bacaklara olmamış. (img:#2061115)
E
erme19845 yıl önce
murat övüç ün bacakları
bayağı bir baldır bacak durumu var ama o terlikler o zarif bacaklara olmamış. (img:#2061115)
E
erme19846 yıl önce
rüyada plajda deprem olması ve tepenin çatlaması
ardından denizde meydana gelen tsunami benzeri garip bir şey olması ve deniz kenarındaki tepenin önce çalayıp sonra ikiye yarılmasıyla deniz kenarında duran size doğru yığılması. çok korkutucu. ölecek miyim doktor.
E
erme19846 yıl önce
100 liralik yardım paketini150 tl ye kitlemek
ibb'nin tutarı 90 tl'yi geçmeyen yardım paketi için 150 tl istemesi nerden baksan ahlaksızlıktır yıllarca makarnacı diye alay ettiğiniz adamlar bu işi bedelsiz yapıyordu.. fakir fukara için hazırlanan yardım paketinden mi tırtıklamaya çalışıyorsunu… devamını gör
E
erme19846 yıl önce
13 mart 2020 cuma namazı
Kabe’de bile ibadet yasaklanmışken cuma ve vakit namazları bir süre yasaklanmalı. işi gırgıra falan vuruyoruz ama ciddi tehlike arz ediyor, üstelik cami cemaatinin yaş oranı oldukça yüksek.
E
erme19846 yıl önce
pipetle kutu meyve suyu içen ağır abi
nedense görüntü olarak garip gelen ağır abidir.
E
erme19846 yıl önce
abdurrahman dilipak ın eli
gerçekten el gibi eldir. el ile ilgili birçok teori var onları burada yazmayayım isterseniz. (img:#1990443)
E
erme19846 yıl önce
dövmeli erkeklerin çekici olması
dövme sahibi olan erkeklerin özgürlükçü ve cool görünümünden dolayı diğer insanlarda bıraktığı etkileyici izlenimden kaynaklanır.
© copyright 2005 - 2026