bugün

entry'ler (22)

siktirname

liselilerin diline dökülmüş esprili kelimedir.

yolunda aş

ankara - çinçin - 4yol da çekilen , ankara bebelerinin filmi , şive falan da oturmuş tutulur.

güven bana

atv de tamer karadağlı nın sunduğu program , bardağın dolu tarafından bakıldığında insanlara güven boş tarafından bakıldığında azim hırs para dolandırıcılık.

odeabank

Yeni bankadır , ilk şubesi istanbulda açılmıştır , reklamında da hülya avşar oynamıştır.

electro house

Electro müziğin bir dalıdır ve farklı basslar yüklenir bu dala.

10 dakika içinde 4 kere sıçmak

Cırcır olma durumudur allah kimseye vermesin nane-limon ilacıdır.

bir maçta 153 sayı atan adam

Adam herhalde koltuk altı kıllarını kesti mi diye düşündürebilir.

panpa

Ergenlerin dilinde kanka yı p yazıp panpa haline getirip kanka manası taşımaktadır.

fehmi kır

Çinçinli ağır abidir , yolundadır , ramoyla ibonun gardaşıdır , sevilesi şahsiyettir.

bombom

Arkadaşlık yapabiliyorsunuz , evlenebiliryorsunuz , asıl amacı ise para yatırmaya bağlı + basmak için kupon çekmek lazım bi ara bağımlısıydım 75 tllik çektim her neyse şiddetle tavsiye ederim .

transformice

Sıçanlarlla peynir toplayıp yuvaya götürüyorsunuz , bunları yaparken de şaman size yardım edio , kıyafetler alıp sıçanınızı güzelleştiriyorsunuz , profil yapıyorsunuz first falan ünvanlar oluo ve arkadaşlarınızla sıkılmadan vakit geçirebiliyorsunuz.

wolfteam

Oyunu indirip online oynayabiliyorsunuz , nakit üzerine kurulu olup liseli ve ilkokullu dolu oyun .

gs de penaltıları kim kullanacak sorunu

Mahalle maçları gibi yapsınlar oyuncu geçsin 2 penaltı olsun .

haxball

2 boyutlu zevkli bir oyundur . Nickname alıp oyuna dalıyoruz lagdan midemiz bulanıp çıkıyoruz.

ask fm

Formspring in bittiği bu sitenin başladığı zamandır . Ergenlerin birbirene soru sorup cevapladığı videolu falan beğendikleri hediye yolladıkları sitedir ayrıca payaşımdan da facebookda duramıyoz.

panpa dergi

7 liraya satılan ergenlerin içini erotik mizahlarla dolduran dergidir.

atalay demirci

Ankara da yaşamaktadır ayrıca ankara acity de bir düğün salonu vardır . Stand up gösterileri yapmaktadır , 1 şiir albümü 3 de şiir kitabı vardır.

ben bilmem eşim bilir

evlilerin nişanlıların sözlülerin katılıp araba kazandıkları program
en sık söylenen kelime ' artır aşkım ' .

türkiye nin 2013 de eurovisiona katılmaması

Bunu da trt düşünsün yani efenim ayrıca azerbeycanı üzmüştür bu olay .

aşk

Aşk ; Tek hece 3 harfli 1 ünlü 2 ünsüz dili yormayan kalbi yoran kelime .
© copyright 2005 - 2026