bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
entry'ler (33)
Günaydın, gününüzün güzel geçmesi dileklerimle.
"insan" diye değerli bir canlının muazzam yaratıcısı.
Günaydın, hayırlı cumalar. Bütün sevgi bulutlarının üzerinize olması dileklerimle. Bazı insanlar bazen sevgiye muhtaçtır.
Sanırım Çilek ağacı diktiler. Oldukça iyi transferler. Umarım bu kadroyu oynarken görebiliriz.
Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Ayak bileklerini çok iyi kullanıyor. Bu dönemde 22-23 yaşlarında olsa idi çok büyük bir klüpte oynuyor olurdu. BJK'li değilim ama çok iyi bir transferdi. Keyifle izliyordum bu adamı.
insan gerçekten "insan" olabildiğinde muazzam bir varlıktır.
istanbul'da çokta etkili yağmadı ama havanın sıcaklığını fena halde kırdı. Bu hava candır.
Soru soran arkadaşa samimi cevap veriyorum,
Meditasyon yaparken ayağını yukarı kaldır, indir, amuda kalk gibi basit çeşit hareketler yaparak ruhunu rahatlatmaya çalışan insanlar ne fayda buluyorsa namaz kılan insanlarda bu faydayı buluyor.
islam dinini seversin sevmezsin ama basite alamazsın. Hiçbir dini basite almamalısın.
Namaz kılarken, okuğudun her suresinin, duanın bir anlamı var, rükuda secdede, selam verirken, rekatlardan herşeyin bir manası anlamı var. Herşeyi araştırıyoruz dostum, sana zahmet internette biraz search (arama) yap ulaşırsın istediğin bilgiye.
Namaz iyidir, namaz candır. insanın rahatladığı, huzur bulduğu bir yer.
Meditasyon yaparken ayağını yukarı kaldır, indir, amuda kalk gibi basit çeşit hareketler yaparak ruhunu rahatlatmaya çalışan insanlar ne fayda buluyorsa namaz kılan insanlarda bu faydayı buluyor.
islam dinini seversin sevmezsin ama basite alamazsın. Hiçbir dini basite almamalısın.
Namaz kılarken, okuğudun her suresinin, duanın bir anlamı var, rükuda secdede, selam verirken, rekatlardan herşeyin bir manası anlamı var. Herşeyi araştırıyoruz dostum, sana zahmet internette biraz search (arama) yap ulaşırsın istediğin bilgiye.
Namaz iyidir, namaz candır. insanın rahatladığı, huzur bulduğu bir yer.
Yani bunu farklı niyetle değerlendirmemek lazım. Ali Erbaş'ın birçok yaptığı şey yanlıştır zaten ama milli değerlerimiz var.
Hollywood filmlerinde adam koynunda haç işareti ile film çekiyor kimse ses çıkarmıyor,
Yine ünlü bir filmde bir sahnede çok ünlü bir isim kilise de günah çıkarıyor,
Bütün evlilikler kilise de, papaz eşliğinde, incile el basarak yapılıyor (yine birçok filmde),
kimse bunlara ses çıkarmıyor, bunlar onların dini gelenekleri deniyor ama söz konusu biz olunca gerici oluyoruz. Dini iyi bilmek, araştırmak gerekiyor. Herkes istediğini yaşasın bunda sorun yok. Diyanet işleri bakanı normal olarak fetva veriyor doğrudur yanlıştır eleştirilir. Ama bizim geleneklerimizin birçoğu da din üzerine bunu da unutmamak gerekir.
Hollywood filmlerinde adam koynunda haç işareti ile film çekiyor kimse ses çıkarmıyor,
Yine ünlü bir filmde bir sahnede çok ünlü bir isim kilise de günah çıkarıyor,
Bütün evlilikler kilise de, papaz eşliğinde, incile el basarak yapılıyor (yine birçok filmde),
kimse bunlara ses çıkarmıyor, bunlar onların dini gelenekleri deniyor ama söz konusu biz olunca gerici oluyoruz. Dini iyi bilmek, araştırmak gerekiyor. Herkes istediğini yaşasın bunda sorun yok. Diyanet işleri bakanı normal olarak fetva veriyor doğrudur yanlıştır eleştirilir. Ama bizim geleneklerimizin birçoğu da din üzerine bunu da unutmamak gerekir.
küfür hariç o ben olabilirim adayım. Küfürde yok aslında ama zorda bırakınca böyle bir kuple okuyorum diyebilirim.
Diğerlerinden daha akıllı olmak zorunda değiliz ancak diğerlerinden daha disiplinlik olmak zorundayız.
Durmadığın sürece ne kadar yavaş gittiğin önemli değil.
Durmadığın sürece ne kadar yavaş gittiğin önemli değil.
Limitles.
Bu filmi kaç kere izledim bilmiyorum ama her defasında beni etkiliyor. Sahneleri bilmeme rağmen vazgeçemediğim film. Bu filmi bilenler, buna benzer film önerileri alabilirim.
Bu filmi kaç kere izledim bilmiyorum ama her defasında beni etkiliyor. Sahneleri bilmeme rağmen vazgeçemediğim film. Bu filmi bilenler, buna benzer film önerileri alabilirim.
Başarının bedeli bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler.
çalışmak fırsat bulamadığım için söyleyemediğim ancak çalışmaktan sıkça ifade ettiğim söz.
Hayat akışını değiştiremiyorsan, bakış açını değiştir.
Okan hocanın Galatasaray'ı yönettiğini, bu kulüpte hocalık yaptığını hatırlatmak lazım. Çok basit hatalar yapıyor bu takımı oynatamıyor. Demek ki geçen seneki hoca olsa baya iyi olurmuş.
Sıcağı çok yaşadım ama böyle nem görmedim. Nem yüzünden hissizleşmeye başladım resmen. Umarım en kısa zamanda hava serinler yoksa nemden yok olacağız.
Jesus çok güzel bir hava yakaladı takımla birlikte. Umarım her ne kadar bir fenerbahçeli olmasam da avrupada bir başarılı getirir. Güzel bir sezon futbolseverleri bekliyore olacak.
Herkesin dini kendine. Dalga konusu olabilecek bir durum değildir bu. Dini konuda yanlış bilgi vermesi onun bu vebale girmesine neden olur yani günahı onun boynuna. islamiyet iyidir candır. Elhamdülillah.
evde yatıp pazar günü uyuyana kadar dinleneceğim. Hafta sonunu iliklerime kadar hisseceğim.