bugün

entry'ler (15)

vandal mimar

1. yılını kutladığım ezik yazarımsı.kimlere sataşıyor yine bu "red kit"*
o süperdir doğru biliyorsunuz, ama sadece rüyalarında.neyse netice itibariyle şunu söyleyerek bitiriyorum: papaz her gün pilav yemez.

petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti

vurgular kafadan yanlış olacaktır öğrenen kişide.

what it means?what it? what it?what it? what it?
(bkz: foolish casanova)

elektrik gelince soylenen sozler

elektruk geldu
(bkz: bana kitap al)

vandal mimar

büyük üstat.saygı duyuyorum.çok asabi ve de tehlikeli kişilik.aman yaklaşmayın fena yapar.canım benim ya.* * *

beetlejuice

herhalde kendisi dunyanın en güzel insanıdır.vandal mimar'ı korumak için saçmalayacağına, kendini geliştirmeye çalışmasını tavsiye ediyorum naçizane.

eksi on sekiz

aktuel dergisinin son sayılarında vermeye başladığı ek "dergi".

kav

ekstra uzun kibritleriyle en az 4 sigara yakılabilen kibrit markası.

ekip film

gallipoli(gelibolu) filmini finanse etmiş, yapımcılığını üstlenmiş olan kurum.

şölen

choco club ismindeki garip ancak muhteşem kakaolu fındık kreması(bildigin nutella canım)* sömürülesi şirket.

choco club

şölen firmasının muhteşem çikolatalı ve fındıklı kreması.şölen'in çikolatadaki üstünlüğünden dolayı rakipleri chocella ve nutella'ya fark atar.

cover girl

kapak kızı.rita hayworth'ın bir filmidir.zamanında muzikleriyle oscar almıstır.

carrera

bir gözlük markasıdır.sanıyorum sadece gozgrup magazalarında satılır.iyidir, hoştur, güzeldir.Nispeten ucuzdur.

ebru ozpirinc

lava grubunun söz yazarı ve vokali.kendisini lava grubunun carnaval del amor albumunde duyabilirsiniz.

lava

ilginc ancak ortaokul ingilizcesiyle yazılmış şarkı sözlerine sahip grup.şarkıların çoğunu ebru özpirinç yazmış...

mavi akbil

ogrenci icin olaninda aktarmalar, alisilageldigi uzre "aktarma, ucretsiz gecis" ibaresiyle belirtilmedigi icin bu kartı ilk kez kullanan kişilerin akbillerinden fazladan kontor(?)* düşmektedir.dikkatli olmak lazım.