bugün
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sırrı süreyya önder16
- dün gece ne oldu8
- insan olmaya çeyrek kala8
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- araba sileceği5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- popeyes6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- true'nun çaylak olması3
- gocu35
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- iki tas çorba4
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sapıklara empati kasan insan5
- sarapci koala60
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- torpille işe giren insan2
- çomar sahiplenme3
- saadetler dilemek4
- osmanlı haremi3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi2
- sözlükteki bayan azlığı6
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- resmine 31 çektim de yattım5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- gammaz çetesi8
- şarapçının mal varlığı5
- hristiyanlık3
- çomarların ülkeye faydası2
- melekenin balıkları kavurması3
- deniz gül3
- tulumba tatlısı7
- fetö mitolojisi3
- ellerim boş gönlüm hos2
- el chadaille bitshiabu9
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- ellerim bos gonlum hos29
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- büyük insan3
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- kalyon nail polish2
entry'ler (447)
Ayakta bebeyi sallayip uyuttum. E zaten yarim saat sonre iş için kalkmak zorundayim öyle kaldik
çocuk sahibi olmak.
Minik bir bebeğin ensesi
gidisi
Elleri
Ayaklari
ama yazık opmeyin koklayin o da kafi.
gidisi
Elleri
Ayaklari
ama yazık opmeyin koklayin o da kafi.
sadece acıların katlanarak artmasına sebeptir. önce kolun bacağın acır düştüğünde, sonra kalbin acır aldandığında, her hücren isyan eder bebeğini kaybettiğinde...
süreç devam etmektedir. her geçen an daha çok korkarsın zamanın senin için hazırladıklarından...
süreç devam etmektedir. her geçen an daha çok korkarsın zamanın senin için hazırladıklarından...
içimde kalbinin atması için dua ettiğim bebeğim var ama o beni bırakıp gitmek üzere.
ne olur bırakıp gitme...
ne olur bırakıp gitme...
ülkem sınırlarında eşine az rastlanır bir kişiliği olan hayranlık duyduğum adam.
biz ülke olarak alışık değiliz senin gibi insanlara bizler namus adı altında cinayetlere, işkencelere alışığız kızını kendi elleri ile öldüren sonrada cenazesini bile tanımayan babaları adamları bilirdik ama sen çıktın tüm dedikodulara inat, tüm söylenenlere inat ölmüş eşine ve minik çocuğuna sahip çıktın.
biz ülke olarak alışık değiliz senin gibi insanlara bizler namus adı altında cinayetlere, işkencelere alışığız kızını kendi elleri ile öldüren sonrada cenazesini bile tanımayan babaları adamları bilirdik ama sen çıktın tüm dedikodulara inat, tüm söylenenlere inat ölmüş eşine ve minik çocuğuna sahip çıktın.
mete' yi izlerken neden bilmiyorum bir an dexter'in kurbanını öldürken gözlerinde beliren ifade geldi aklıma. iç daraltan bi dizi baştan sona izlemek marifet ister.
eksikliğini hissettiğim, özlemini duyduğum, yokluğunda gözlerimden yaşların inmesine sebep bir şey var ama ne?
20 dakika kesintisiz izleyemediğim dizi. yok benim derdim reklamlar değil bünye izin vermiyor o kadar seyretmeye istemedende olsa ağlamamak için kanal değiştiriyorum.
osman'ın gözlerini görmek, ellerini dizlerine bağlayıp çömelip saklanmasını seyretmek çok tanıdık geliyor bana biliyorum ki seyretsem ziril ziril ağlar neden diye sorana cevap veremem sırf bu yüzden ara ara izliyorum...
dizinin daha fazla güven verici karaktere ihtiyacı var inşaallah soner iyi biri çıkar.
osman'ın gözlerini görmek, ellerini dizlerine bağlayıp çömelip saklanmasını seyretmek çok tanıdık geliyor bana biliyorum ki seyretsem ziril ziril ağlar neden diye sorana cevap veremem sırf bu yüzden ara ara izliyorum...
dizinin daha fazla güven verici karaktere ihtiyacı var inşaallah soner iyi biri çıkar.
içini kanatan, isyan ettiren, aynı zamanda umutsuzluğu anlatan olaganüstü bir şarkı.
kızmadım, kırılmadım sana.
akıllara sadece çocukluk aşkını getirmemeli aksine bu şarkıyı her dinlediğimde aslında kendimin ne kadar değersiz, etrafımdaki insanların ne kadar umursamaz olduğunu anlıyorum...
her bang bang de kendi kafama bir kurşun sıkıyorum bu kez silahı kendi elime alıp.
her bang bang de kendi kafama bir kurşun sıkıyorum bu kez silahı kendi elime alıp.
3 günlük uykusuzluğuma care oldu. aslında düşünmemi durdurduktan sonra gerisi kendiliğinden geldi sanırım. tek kötü yanı uyanmakta zorluk çekiyorsun ve uykuya dalmadan önceki son anlarda dayak yemiş gibi dalıyorsun uykuya ve öyle uyanıyorsun ...
kendisinin ve sevdiklerinin üzerine biraz peri tozu serpip neverlande gitmek isteyen, yazarımsı.
pespembe duvarlar vardı etrafımda, yıkıldı ve yine altında kaldım enkaz içinde.
10 - 0 yenik başlamaktır ilişkiye,
en ufak hata kabul etmez,
sürekli diken üstünde olmak,
cam bebeği seyredip dokunmmamaktır...
en ufak hata kabul etmez,
sürekli diken üstünde olmak,
cam bebeği seyredip dokunmmamaktır...
hayat ağacı diye bir dizi vardı işte o dizide ki küpeli uzun saçlı polis ilk aşkımdı. gel gör ki şu an ismini dahi hatırlamıyorum...
bu tür çocukların başarısızlığının pek çok farklı sebebi vardır. ben 2 tanesinden bahsedeyim:
1. hazırbulunuşuluk düzeyi, algılama bozukluğu, adapte olamama gibi kendinden kaynaklı sebepler.
2. öğretmen davranışı, aile ilgisizliği, öğrenme ortamı bozukluğu gibi çevresel faktörler.
bana göre bu tür çocuklar daha yaratıcı, daha eğlenceli oluyorlar.konuşmaları, hareketleri kendilerini ifade etme biçimleri ile sınıfın neşe kaynağı olabilirler.
bende bunlardan biriydim hatta öğretmen kırmızı kudale takmıyor diye kendi kendime takmıştım:))
ama gel gör ki ilahi adalet şimdi öğretmen oldum okuma öğretiyorum..
1. hazırbulunuşuluk düzeyi, algılama bozukluğu, adapte olamama gibi kendinden kaynaklı sebepler.
2. öğretmen davranışı, aile ilgisizliği, öğrenme ortamı bozukluğu gibi çevresel faktörler.
bana göre bu tür çocuklar daha yaratıcı, daha eğlenceli oluyorlar.konuşmaları, hareketleri kendilerini ifade etme biçimleri ile sınıfın neşe kaynağı olabilirler.
bende bunlardan biriydim hatta öğretmen kırmızı kudale takmıyor diye kendi kendime takmıştım:))
ama gel gör ki ilahi adalet şimdi öğretmen oldum okuma öğretiyorum..
pantolon ve etekleri üzerinde yazan bedenden büyük olan mağaza. hayır küçük beden etek deniyorsunuz olmuyor, ben kendimi biliyorum sıfır beden değilim ki...
eşinden boşanıp, baba ocağına dönemek isteyen kızına '' çocukları bırak da gel '' demesi...