bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- habire1219
- ellerim bos gonlum hos26
- kaan sezyum6
- arif kocabıyık13
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- gocu37
- sobadan kurtulmak5
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek3
- basmane tren garı6
- raikagetokatlayan4
- silvermist9
- aşk3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ebu muhammed el culani2
- vexillarius the slayer8
- renkli rüyalar oteli5
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- ben geldim naneler15
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- sarapci koala63
- habire12nin çaylak olması5
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- torpille bir yerlere gelenler4
- sersem herif5
- israil'i eleştirmek vs israil'e küfretmek2
- kemal kılıçdaroğlu8
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- bir şeylere küfredince dünya değişecek zannetmek2
- ben sizin anonim11
- mantı8
- imbat4
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- cemaatçi polis3
entry'ler (341)
kıskançlığın dibini gören kızdır.
yüzünü gözünü boyayıp dışarılarda fellik fellik gezene kadar yumurta kırmayı öğrenmesi tavsiye edilesi kızdır. belki utanır ne mâlum.
susup depolama yapılmaz. susup kırgınlık belli edilir ve uzunca bir süre konuşulmaz.
ortaya karışık.
aslında sevmek için çaba gösterdiğini fakat başaramadığını söyleyen kızdır.
en güzel dizi ya da film varken dışardan gelen düğün, kına vs. gibi kutlamalar oluşan davul zurna sesi. bittiği an içten ve derin bir "ohh" çekilir...
sevilmeyen insanlarla karşılaşmak zorunda olmak.
hoşgelen, mutlu olmasını temenni ettiğim yazardaş.
hoşgelmiş ama boş gelmemiş; konuşmayı, sohbeti seven bir yazadaşımız.
çamaşır makinasının hemen yanına atılmış bir çift kokulu çoraptır. yahu makinanın yanına kadar geldin, şu çorapları içine atıversen ne olucak sanki.
Sonsuz uyelik.
sevdiğim renklerden biri. hoşgeldin renkli yazardaş.
hoşgelen yazardaşımız.
çocukluğu hatırlatan bir neslin efsanevi yiyeceğidir. üzerine azıcıkta tuz serptin mi kendini bir an için o güzel günlerin içinde bulursun...
lamazi gogo.
"Butun nickler alinmis" tesekkurler...
Ben bu yazıyı kendime yazdım...
Kendine gel artık, unutman gerekenleri unut, seni unutanları hic hatırlamayanları unut. Seni üzenleri unut. Senin gözyasların cayını tuzlandırırken kahkahalar atanları unut.
Inandıgın insanlardan yedigin kazıkları da unut, agla agla. Sonunda gülmeye calıs. Artık kaldıramadıgının sadece ben farkındayım. Sadece ben biliyorum o duygu yüregine girdiginde ne kadar canının yandıgını.... Kalpsiz, vicdansız, duygusuz olabilmek icin gosterdigin cabanın bir ben farkındayım...
Kendine gel artık, unutman gerekenleri unut, seni unutanları hic hatırlamayanları unut. Seni üzenleri unut. Senin gözyasların cayını tuzlandırırken kahkahalar atanları unut.
Inandıgın insanlardan yedigin kazıkları da unut, agla agla. Sonunda gülmeye calıs. Artık kaldıramadıgının sadece ben farkındayım. Sadece ben biliyorum o duygu yüregine girdiginde ne kadar canının yandıgını.... Kalpsiz, vicdansız, duygusuz olabilmek icin gosterdigin cabanın bir ben farkındayım...
aslında yardıma ihtiyacım var, kafamı farklı şeylerle yormaya ihtiyacım var. sayın yazardaşlarım anlatmak istediğiniz sorunlarınız sıkıntılarınız her ne varsa lütfen mesaj atın...
siz bana yardımcı olursunuz bende size... ne demişler dertler paylaşıldıkça azalır
içimdeki güzin ablayı ortaya çıkaralım yazardaşlar...
siz bana yardımcı olursunuz bende size... ne demişler dertler paylaşıldıkça azalır
içimdeki güzin ablayı ortaya çıkaralım yazardaşlar...
O oyle bir seydir ki anladigin an dunyan kararir. Basini ellerinin araasina alir dusunursun. Kalbin sigmaz gogsune. Bir ruzgar gelse alip goturse beni dersin cooook uzaklara. Ben boylesine cok severken artik sevilmiyorum demek olumun esdegeridir nerdeyse. Gunlerce dusundurur neden neden neden diye. Soylemek istenilen cok sey vardir aslinda. Susup yildiz tilbe dinlersin...
erkek bolluğuna düşmüş olan kızdır. aman dikkat etsin de daha sonra kendisi seçilmesin.