bugün
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek8
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları5
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- 30 ağustos zafer bayramı12
- kadınlardaki sahiplenilme isteği5
- cem yılmaz7
- 0 0 79
- muhabbeti sarmayan kız3
- tai lung40
- sözlüğün en bohem yazarı3
- mustafa kemal atatürk6
- zaman insanı olgunlaştırır mı3
- tom holland5
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- menzil cemaati ne üretiyor9
- ingilizler5
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- s'i l v'e r m'i s t5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- spider man brand new day2
- rafael leao31
- türk hava yolları2
- gebze fm3
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- sözlük yazarlarının nahları9
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ben geldim naneler8
- online yazar sayısında azalma2
- antipanik12
- günün sözü24
- aleksey batrakov9
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- salih mirzabeyoğlu5
- radyo fenerbahçe2
- güne bir atatürk sözü bırak2
- fenerbahçe23
- sözlüğün en sevilen yazarı37
- velvet22
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye18
- para harcamayı sever misiniz6
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- ateistlerin yaşama amacı28
- kapadokya27
entry'ler (32)
sakaryali oldugunu düsünmekte hakli olan yazarlarin, karsilayan diger yazarlarin da bu hos davranislarina cok sevinmis yeni yazardir efendim.
mecburen de olsa her 31 aralik günü sonunda , hem de eglenerek basladigimiz zamana girmeyi istemeyen bir insanin cümlesi.
atatürk'ü sadece türkiyeyi kurtardi diye sevmek yetersizdir, böyle bir sevgi e cok gercek degildir zaten. onu sevmek veya sevmemek icin hakkinda bilgi sahibi olmak gerekir, aksi halde verilen kararlar yanlis olabilir, bilgi icin atatürk hakkinda yerli ve yabanci kitaplar okunulabilir.
"deniz feneri, anani al git, bana mi sorup paralarinizi verdiniz, esek ölür kalir eseri" ve bunlara benzer daha bir sürü abuk sabuk sözler sarfeden bir basbakana sahip parti. daha mühimi ise, "ülkemizde sadece birkac kisinin fikri olan biz bu ülkeyi bizim istedigimiz gibi yönetiriz. demokrasi, laiklik, anayasa tanimiyoruz, bizim hedefimiz iran" diye adeta nara atan insanlarin görüldügü partidir ayrica.
gercekten türkiye adina sevindirici bir olay, büyük türkiyemizin halkina kurtulus savasi günleri hatirlatilmistir.
valla kim ne derse desin hele bülent ersoy taklidi vede sesinin güzelligi beni mestediyor.
dinlerken, hatta kendim mirildanirken bile mest oldugum, gercek bir sanat-i icraattir.
besiktasa karsi, yarin fenerbahcenin galip geleceginin habercilerinden biri olabilir volkan demirel'i görmek.
bilhassa futbol takiminin kilit denilebilecek futbolcularindan biridir.
bilhassa yabanci lisan ögrenmek icin cok iyi ögrenilmesi gereken dildir.
genc, delikanli, veya bir hanim yazar olabilir. fakat, gercek tarihleri kullanmasi önemlidir.
önce kendine güven duyamamaktan kaynaklanan sorundur.
özellikle bugünlerde türkiye'de yasanan sorunlardan bir tanesi.
fikir alisverisinde bulunmak adina, zenginlik olur.
her ne kadar, herkesin kendi düsüncesine göre yorum yapmakta serbest oldugu böyle bir mac, hele de sükrü saracoglu stadinda olursa seyir zevki muhtesem olur.
türkiye cumhuriyeti'nin cografi bölgeleridir.
türkiye; marmara, ege, akdeniz, karadeniz, dogu anadolu ve ic anadolu olmak üzere 6 güzel bölgeden olusur.
türkiye; marmara, ege, akdeniz, karadeniz, dogu anadolu ve ic anadolu olmak üzere 6 güzel bölgeden olusur.
bir cogu sanki düyaya gelecegi zaman ona sorulmus ve o da evet ben erkek olarak dünyaya gelmek istiyorum demis gibi erkek oldugunu bundan dolayi da kendisinin kadinlara oranla ayricalikli oldugunu zannederler.
büyük önder atatürkümüzü anlatmak icin ne yazik ki sözlerin yetersiz kaliyor. ama yine de özellikle bu günlerde ona cok ihtiyacimiz oldugu kesin, ne yazik ki durumumuz malum. yani onun gibi birisinin fikir ve düsüncelerine cok ihtiyacimiz var, umarim yakin bir gelecekte onun gibi dusunenler ve onun gibi cesaretli birileri bu ülkenin basina gelir.
bu güne kadar gecen futbol tarihimizin efsane 11'lerinden olusan takimlardir.
1958'in efsane 11'i (milli takim):
turgay, candemir, basri, suat, naci, seref, isfendiyar, can, metin, kadri, lefter.
1958'in efsane 11'i (fenerbahce):
özcan, atilla, basri, avni, osman, seref, yüksel, can, ergun, naci, lefter.
1962'nin efsane 11'i (galatasaray):
turgay, candemir, kücük ahmet, suat, ergun, turan, tarik, ayhan, metin oktay, kadri, ugur.
1962'nin efsane 11'i (besiktas):
necmi, muhittin, münir, sabahattin, süreyya, kaya, coskun, güven, senol, birol, kücük ahmet.
1958'in efsane 11'i (milli takim):
turgay, candemir, basri, suat, naci, seref, isfendiyar, can, metin, kadri, lefter.
1958'in efsane 11'i (fenerbahce):
özcan, atilla, basri, avni, osman, seref, yüksel, can, ergun, naci, lefter.
1962'nin efsane 11'i (galatasaray):
turgay, candemir, kücük ahmet, suat, ergun, turan, tarik, ayhan, metin oktay, kadri, ugur.
1962'nin efsane 11'i (besiktas):
necmi, muhittin, münir, sabahattin, süreyya, kaya, coskun, güven, senol, birol, kücük ahmet.
hayatimizdan hicbir an cikarmamamizin gerektigi sey.