bugün
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası9
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil27
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi16
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek10
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- sırrı süreyya önder51
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- arda güler9
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü12
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü13
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (347)
hani ünlülerin bindiği arabaları, yaşadığı evleri falan görünce kıskanırız, vay aq adamın yaşadığı hayata bak bide bizimkine bak falan deriz ya, hah bu adam ne yaparsa yapsın kıskanmıyorum, yaşadığı hayatı hakettiğinde mi? değil, ama kıskanmıyorum aga. en güzel arabalara bin en güzel kızları sik arda. ama şu acunla fazla takılma ya, valla bak. ülkemizin çocuğu.
ismet özel şiiri. bu şiiri yazan adamla nasıl türk olunur sorusuna namaz kılarak diyen adam aynı kişi. error verdim ismet özel.
kürt bu ülkede her şey olabilir, kürt olamaz kürdüm diyemez.
gel uzun yola çıkalım aslı, upuzun bir yola.
altıncı nesil yazar.
aralarında bulunduğum yazarlar grubu.
ofisine gelen insanı içeri davet etmeyen, parayla her şeyin elde edilemeyeceğinin kanıtı aranjör şeysi. misafirlerini kapısındaki köpek karşılıyor.
akdeniz üniversitesini kazananlara yardımcı olunacak sonuçlardır.
üniversite öğrencisiyken bir gününüz nasıl geçiyordu?
--ikindi vakti kalkıyordum, genelde akşamdan kalmaydım zaten, daha sonra kahvaltı çay falan derken akşamı ediyorduk sonra yine aynı. diyemedim ya la.
--ikindi vakti kalkıyordum, genelde akşamdan kalmaydım zaten, daha sonra kahvaltı çay falan derken akşamı ediyorduk sonra yine aynı. diyemedim ya la.
(bkz: stüdyoda gergin anlar)
şaka maka bırakın gençler şu elektronik müzik diye tanımladığınız olayın peşinden koşmayı. ben size güzel bi cd yapayım şöyle içine anadolu rüzgarı sinmiş, enstrumanlı müziklerden oluşan bi cd.
şaka maka bırakın gençler şu elektronik müzik diye tanımladığınız olayın peşinden koşmayı. ben size güzel bi cd yapayım şöyle içine anadolu rüzgarı sinmiş, enstrumanlı müziklerden oluşan bi cd.
bazı ergenlerin "müzik" diye nitelendirdikleri ucube şey. aynı ergenler bu ucubenin müzik olmadığını yüzlerine vurunca sizi "yobaz" olarak nitelendirirler. müzik dediğin şey sadece ritimden oluşsaydı enstrumanlara gerek kalmazdı dimi minik kuş. halk müziği dinlemek yobazlık, elektronik saçmalık dinlemek çağdaşlık öyle mi? hadi canım hadi...
arkadaş yazmayayım yazmayayım diyorum fakat artık yeter, sıkı durun!
aslında başlık facebook görgüsüzlüğü olmamalıydı belki de, bahsedeceğim şeyler toplumumuzdaki genel görgüsüzlükler fakat malum artık insanlar sokakta değil facebook ta ve bu görgüsüzlükler de en çok burada karşımıza çıkıyor, bunlardan bazıları;
-yediği yemeğin fotoğrafını çekip facebook ta paylaşmak: apaçisinden akademisyenine, ateistinden müslümanına facebook ta çoğu kişinin yaptığı bir şey bu. kaymaklı künefe yiyip künefe nin kaymağına zoom yapıp paylaşmanın mantığını biri bana açıklasın. ya ilk defa künefe yiyorsun, ya da bakın ben neler yiyorum siz de var mı la kaymaklı künefe yiyecek para diyorsun. her türlü allah belanı versin.
-dünyanın son harikası biricik bebeklerinin fotoğraflarını facebook ta çılgın attırmak: bu da bir iki senedir revaçta. arkadaş herkesin bebeği dünya tatlısı olmuş: minik efe sıçarken, küçük ece kovanın içinde vb. bir sende var zaten çocuk. hayır bir de çocuğun çirkini olmaz hepsi masumdurlar falan ama yamuk kafalı iki aylık bebeğinede dünya tatlısı sıfatını yapıştırma hemen, ben görüyorum en azından.
bunların dışında @starbucks ları, espinho'da porto şarabı içmek leri, adidas'ta alış veriş keyiflerini yazmaya bile gerek yok.
demem o ki: edeb ya hu!
aslında başlık facebook görgüsüzlüğü olmamalıydı belki de, bahsedeceğim şeyler toplumumuzdaki genel görgüsüzlükler fakat malum artık insanlar sokakta değil facebook ta ve bu görgüsüzlükler de en çok burada karşımıza çıkıyor, bunlardan bazıları;
-yediği yemeğin fotoğrafını çekip facebook ta paylaşmak: apaçisinden akademisyenine, ateistinden müslümanına facebook ta çoğu kişinin yaptığı bir şey bu. kaymaklı künefe yiyip künefe nin kaymağına zoom yapıp paylaşmanın mantığını biri bana açıklasın. ya ilk defa künefe yiyorsun, ya da bakın ben neler yiyorum siz de var mı la kaymaklı künefe yiyecek para diyorsun. her türlü allah belanı versin.
-dünyanın son harikası biricik bebeklerinin fotoğraflarını facebook ta çılgın attırmak: bu da bir iki senedir revaçta. arkadaş herkesin bebeği dünya tatlısı olmuş: minik efe sıçarken, küçük ece kovanın içinde vb. bir sende var zaten çocuk. hayır bir de çocuğun çirkini olmaz hepsi masumdurlar falan ama yamuk kafalı iki aylık bebeğinede dünya tatlısı sıfatını yapıştırma hemen, ben görüyorum en azından.
bunların dışında @starbucks ları, espinho'da porto şarabı içmek leri, adidas'ta alış veriş keyiflerini yazmaya bile gerek yok.
demem o ki: edeb ya hu!
fazla entellektüel değilim sanırım: ekmek, yumurta, peynir, su.
akdeniz üniversitesi iletişim fakültesi öğretim üyesi. sağlam film analizleri vardır fakat bu feminist olduğu gerçeğini değiştirmez.
an itibariyle akdeniz üniversitesi iletişim fakültesi dekanı.