bugün
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti6
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- antipanik9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız3
- türkiye20
- günün sözü22
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- bana bir latte lütfen diyen erkek2
- sosyalist reisçi2
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- zorunlu eğitim18
- karı kıza para yedirir misiniz8
- birader başlığına kızan yazarlar2
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- sarapci koala69
- rafael leao24
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- recep tayyip erdoğan23
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- fener balı15
- fenerbahçe vs galatasaray26
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- ayağı şiir kokan kadın6
- ismet özel der ki3
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- biraderizm felsefesi6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
öncelikle sözlukte haklarında 70 e yakın giri olmasıyla beni bir hayli şaşırtan grup. kendileri ile bir kış günü kadıköy karga da bir sinema söyleşisinde tanışmıştım ilk öğrendiğim şarkıları Glósóli olmuştu açıkçası sinemayla ilgili bir aktividede olmam bir yönetmenin kısa film tarzında çektiği bir deneme gibi gelmişti fakat itiraf etmeliyim ki o gün inanılmaz etkilenmiştim o klipten ve şarkının giderek yükselen ritminden hatta klibin sonunda sandece godard filmlerinde görebileceğimiz bir sonla bitmesi de ayrıca çok etkilemişti beni.
derken zaman geçti gitti üşengeç punk efendiye youtube u açıpta kimdir nedir bu sigor rus bakmak zor geldi.
efendim zaman geçti ben unuttum gitti bu grubu.taki bu temmuz ayına kadar temmuz ayında izlanda dan gelen bir öğrenci grubuna rehberlik gibi birşeyler etmem icap etti. grubun bir çoğu genç güzel insanlardı ama kıpır kıpırlardı diyemeyeceğim çünkü çoğu sigur ros tan haberdardı biralar içildi keyifler bitirildi ve bendenize bir sigor rus cd si hediye edildi ki aman diyeyim ben o cd yi yazın karmaşası içinde bir kenara attım taki eylül ayına dek.
eylül ayından beridir ki kendilerine fena halde müptela olmuş durumdayım karanlık ve depresif müzikleri şarkılarında kulladıkları müzik kutusuna benzer piano ezgileri ile yer yer yükselen insanın içindeki anarşizm duygusunu dışa vurduran ritimleri ile son zamanlarımın en iyi grubu oldular. şu an kendilerinden tek isteğim bu kış istanbula gelip bir konser verip backstage te müzik yapmaya başlamadan ne içtiklerini kulağıma fısıldamalarıdır.
derken zaman geçti gitti üşengeç punk efendiye youtube u açıpta kimdir nedir bu sigor rus bakmak zor geldi.
efendim zaman geçti ben unuttum gitti bu grubu.taki bu temmuz ayına kadar temmuz ayında izlanda dan gelen bir öğrenci grubuna rehberlik gibi birşeyler etmem icap etti. grubun bir çoğu genç güzel insanlardı ama kıpır kıpırlardı diyemeyeceğim çünkü çoğu sigur ros tan haberdardı biralar içildi keyifler bitirildi ve bendenize bir sigor rus cd si hediye edildi ki aman diyeyim ben o cd yi yazın karmaşası içinde bir kenara attım taki eylül ayına dek.
eylül ayından beridir ki kendilerine fena halde müptela olmuş durumdayım karanlık ve depresif müzikleri şarkılarında kulladıkları müzik kutusuna benzer piano ezgileri ile yer yer yükselen insanın içindeki anarşizm duygusunu dışa vurduran ritimleri ile son zamanlarımın en iyi grubu oldular. şu an kendilerinden tek isteğim bu kış istanbula gelip bir konser verip backstage te müzik yapmaya başlamadan ne içtiklerini kulağıma fısıldamalarıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar