bugün
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- iremga6
- tayland a giden erkeğin asıl amacı4
- ölümden korkmamak6
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- halter kaldırırken osurmak4
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- e'e f e5
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler3
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- algı çetesi7
- özgür özel10
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak5
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- heyt bea birader4
- sözlükteki 4 harfliler4
- idam anında kendini zehirlemek3
- sigaraya kahve sürmek5
- 81r4d3r5
- s'i l v'e r m'i s t29
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- kargocularla kanka olmak4
- mazotun litresi 90 lira13
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- armageddon savaşı3
- günün sözü26
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu4
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- anın görüntüsü19
- mülayim'in hiç sevmediği herif3
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar5
- pkk'nın silah bırakması2
- çok artılara rağmen karmanın çok yavaş yükselmesi4
- parti tüzüğü okumak8
- allah'ın çok merhametli kıskanç bi tanrı olması4
- allah'ın gazabından korkmamak2
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- mülteciler akp yüzünden türkiye de zannetmek4
- üsküdar belediyesi9
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim2
geçen pazartesi akşamı ilk kez tesadüfen izlediğim dizi. Tuncel Kurtiz'in oyunculuğunu tartışmaya zaten ben dahil kimsenin oyunculuk bilgisi yetmez ama dizi bana çok balon geldi. "sırf Kurtiz için izlenir mi ?" derseniz eğer adamın özel hayranı değilseniz izlemeyin derim. dizi de bir kaç husus dikkatimi çekti :
mesela bazı sözler küfürlü olduğu için bir biip sesiyle kesiliyor ki bu gayet iyi yani kesilmesi iyi değil de o karakterlerin küfürlü konuştuğu herkesin malumu ancak bir büyük eksiklik var ki o karakterler ayrıca kanser falan değilse hemen hepsi de sigara kullanmakta ama nedense hiç biri sigara içmiyor tabii ki bunun nedenide sansür ama bence nasıl küfürlü kelimeler biplenmekeyse o karakterler olabildiğince doğal olup sigara içmeli.
ezel karakteri olan jön kumar oynamak için otelde bir odaya giriyor ve sanki konservatuar mezunuymuş gibi 3-4sn duyduğu bir klasik batı müziği parçasının bestecisini, parçanın ismini falan hepsini söyleyiveriyor. yani "ulan kumarbazım karanlık dünyadayım ama aslında ben yıllardır klasik batı müziği dinlerim yani bizde her yol var" tarzında... sonra cansu dere mi nedir bu jön karakterin dişi versiyonu bence ciddi bir oyunculuk dersi almalı tuncel kurtiz'den yoksa bacak göğüs dekolteleriyle bu iş pek yürümez bnden söylemesi...
ayrıca dikkat ettim bu dizideki ne "dayı" ne de diğer kabadayıların hiç biri tespih kullanmıyorlar, oysaki bu kültüre biraz aşina olan herkes bilir ki o alemde tespih kullanmamak imkansızdır hele hele cezaevindeyseniz.
mesela bazı sözler küfürlü olduğu için bir biip sesiyle kesiliyor ki bu gayet iyi yani kesilmesi iyi değil de o karakterlerin küfürlü konuştuğu herkesin malumu ancak bir büyük eksiklik var ki o karakterler ayrıca kanser falan değilse hemen hepsi de sigara kullanmakta ama nedense hiç biri sigara içmiyor tabii ki bunun nedenide sansür ama bence nasıl küfürlü kelimeler biplenmekeyse o karakterler olabildiğince doğal olup sigara içmeli.
ezel karakteri olan jön kumar oynamak için otelde bir odaya giriyor ve sanki konservatuar mezunuymuş gibi 3-4sn duyduğu bir klasik batı müziği parçasının bestecisini, parçanın ismini falan hepsini söyleyiveriyor. yani "ulan kumarbazım karanlık dünyadayım ama aslında ben yıllardır klasik batı müziği dinlerim yani bizde her yol var" tarzında... sonra cansu dere mi nedir bu jön karakterin dişi versiyonu bence ciddi bir oyunculuk dersi almalı tuncel kurtiz'den yoksa bacak göğüs dekolteleriyle bu iş pek yürümez bnden söylemesi...
ayrıca dikkat ettim bu dizideki ne "dayı" ne de diğer kabadayıların hiç biri tespih kullanmıyorlar, oysaki bu kültüre biraz aşina olan herkes bilir ki o alemde tespih kullanmamak imkansızdır hele hele cezaevindeyseniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar