bugün

öyle bir geçer zaman ki

-e hani ama turkiş kafiii

zardanadamdan geliyor;
sarışınlar boktur! söyle bakalım caroline sen zardanadamı biliyor musun?
ya işte böyle görün işte görün çilekeş analarınızdan öğrenemediyseniz burdan öğrenin o da olmazsa harry potter okuyun veela neymiş öğrenin, dışı ahu, melek, taş hele hele türkiye gibi bir yerde sarışın olduğundan mütevellit en bi güzel olan ama içi tam bir or..pu, hin, gizli hesapçı, sözde sevdiği adamın tüm ailesini süründürebilen kadınları tanıyın sevgili türk erkekleri.

hani şu ballandıra ballandıra anlatırsınız ya hepiniz ukraynadaki kaçak et kesme maceralarınızı, alın işte hani türk kızları rererö yaşasın bu kadınlar derdiniz ya işte şakasını yaptığımız yerden diziye başlıyor ve ne kadar da gerçek olabileceğini görüyoruz. *

sanmayın ki en bir kavruk tenli, hollywood filmlerinde bir numaralı kötü kişilik yada persliyi oynayabilitesi olan insan olduğumdan o kadına nefretim. tamam kötü kadını sarışın seçmişler mutluyum ama bu ondan değil wallahi bakmayın laf değiştirmeme, daha tanıdık ah daha bir yakın olduğu için bu kadar derin yazışım.

cemile... ah cemile... gurur yap daha... neden yapıyorsun o gururu sen çok yüksek mertebe olduğundan değil yavrum, bunca zamandır yapmadın boşanmak istedin ama yemedi işte elalemin dili bir yılandı annem, o zaman boşanamadın işte o yaptığın hata bu! şimdi onca zamandır yapamadığın şeyi yapmayı kaldıramıyorsun yoksa kadınlık gururu değil bu biliyorum ayak yapma sen gerçekleri yeni gördün kabullenemiyorsun.

caroline, kaltak da sensin bıçak da sana girsin. hatta allah da belanı versin. sana başka sözüm yok.

ali, hatta a-li gerçekten seven kadın tutup da sevdiği adamın çocuklarını hüngür foşurt ağlatmaz. liseli bebeler gibisin, ama bana virdi diyen dedesin ya da. görmüyor musun oğlum al bu da dertlendiğin bütün tipik nazları yapıyor. ama sendeki bu mallıkla sen her haltı hakediyorsun. inşallah gün gelecek mert çükünden asacak seni tavana. *
mert, sadece sinirli ergeni oynuyor diyenler olmuş senin için. onlara, bi siktir git çay koy de bebem. çünkü öyle bir durumda suça meyilli pisikopat ergen olmayacaksın da ne olacaksın acaba, olman gereken gerçekçi rol bu ben sana diyeyim. bundan sonrası ailenin dağılması gerçi ama yapacak birşey yok.

kızlar sizler o caroline şırpıntısından daha güzelsiniz. hele küçük kardeş aman tanrım bu bölümde resmen bir melek. ayrıca ahmetten hakana ordan da soner miydi o zengin gizemli amcanın adı işte * ona kadar sizin hikayeler hepsinden güzel hadi be yavrularım. kim tutar sizi.

osman, seni pamuklara sarmalar sararım, ne bedel isterim ne hesap sorarım osman.

lan öğrenci evi diye küçümsemeyin 4 boş çekyatım var. gelin lan bende kalın. çocukluğum olun oturun çekyatlara ben sizi izliyeyim sonrası köprüde bitsin.* ağlamıyayım yazdıkça açılırım dedikçe, yazdıkça o alinin, bir de babalarına trip yapıyorlar, diyerek belerttiği gözleri geliyor aklıma.

allah belanı versin amca mode on. bilirim ben o amcaları, halaları, teyzeleri de bilirim. birden herkes alakasız olur sonra herkes namus bekçisi. bir sonraki durumu söyliyeyim kendi kızına yüz verse o herif şimdiye çocuk yapmıştı haspa. yenge için bişey demiyorum. elim ayağım titrer sonra sinirden.

sevgili babaanne, o ali ibnesine küfretmiyorsam ucu sana dokunacağı içindir. ellerinden öperim.

geleceği gören edit: evet adamlara mektup gibi oldu, eleştirmeyin farkındayım, tadımız kaçmasın. *
edit2: osman, imla.