bugün
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- arkadaşlar bakar mısınız20
- afrika nasıl kalkınabilir14
- kart uzatınca nakit yok mu diyen esnaf4
- enel hak5
- had bildirmek4
- kahverengi kokarcaya karşı samuray arısı4
- çırılçıplak şekilde tabancayla ateş etmek3
- iremga5
- honda civic4
- derin mermerci3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
- 2028 avrupa kupası2
- elbise giyen erkek2
- kpss sınav ücretinin 800 tl olması4
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- akp'nin türkiye'ye verdiği zararın kalıcı olması7
- ayetleri eğip büken kitle7
- kayıp uygarlıklar4
- kadınların piç erkek tercihi5
- abi kartta komisyon kesiliyor haberin olsun2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz13
- yazarların en son bitirdiği kitap13
- arkadaşlar çok mutluyum2
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi11
- anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az3
- dead internet teorisi3
- chp nin illuminati nin bir ayağı olduğu gerçeği6
- bisikletçi pipisi6
- ekonomi13
- paralel evrenler3
- avcı toplayıcıların harran etrafındaki t sütunları3
- sabah kahvaltısı5
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek6
- 2028 de genel seçim olmazsa ne yaparsınız4
- ayhan ışık4
- armut dibine düşer2
- neli dondurma seversiniz14
- laiklik2
- laicite2
- dünya 5 ten büyüktür5
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- zamanın göreceliliği5
- merkür den dünyaya elmas getirmek6
- dünyadaki yerçekimi anomalileri2
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- uyku felci2
- bir kızdan soğuma nedenleri2
- ismail tutti frutti seyrediyorum göremiyorum eğil3
- kulak misafiri olduğunuz konuşmalar2
harry potter'da geçen ve aslen insan olmayan ve müthiş güzelliğe sahip yaratıklardır. tabi araya insan soyu karışırsa yarı veela, çeyrek veela diye gider. kızdıklarında ise o güzelim suratları çirkin bir hale döner.
drumbass tür müziklere mükemmel sesiyle müzikleri güzelleştiren bir dişi.
dinlemenizi öneririm -feint boyaband feat veela - the bomb
-feint - the journey ft. Veela
dinlemenizi öneririm -feint boyaband feat veela - the bomb
-feint - the journey ft. Veela
sesiyle dubstep, drumstep, chillstep tarzı müzikleri şenlendiren vokalist. majesty, broken house, time bomb, second nature türlerinin en iyi örneklerindendir.
kendisinin ilk müzik klibinde başarıya imza atmış. cowbow beopo animesinin cosplayi olarak kullanılmış. space cowboy klibinde oynayan mor saçlı güzel.
genelde, drum & bass şarkıları ile karşımıza çıksa da, bazen araya trap şarkılarını da sıkıştıran, sesi dünya ortalamasının üstünde olan, mor saçlı, dünya güzeli bir şarkıcı/vocalist.
o kadar çok seslendirdiği ve, tamamen kendisine ait olduğu şarkılar var ki, hani cidden doyuyorsunuz. genelde drum & bass şarkıları bulunsa da, tevlo ile yaptığı trap şarkıları da tadından yenmezdir. hatta bu ikilinin şarkısı olan release me trap tarzında olup, fl studio programı ile yapıldığı için programın hazır projeleri arasına girmiştir.
hani bu kadın için çokta söyleyecek birşey yok. pişman olmazsınız. sesi rahatlatıcı, huzur verici ve duygu yüklü. bu kadının şarkıları bir başka.
https://youtu.be/LqBpJOBdvwU
o kadar çok seslendirdiği ve, tamamen kendisine ait olduğu şarkılar var ki, hani cidden doyuyorsunuz. genelde drum & bass şarkıları bulunsa da, tevlo ile yaptığı trap şarkıları da tadından yenmezdir. hatta bu ikilinin şarkısı olan release me trap tarzında olup, fl studio programı ile yapıldığı için programın hazır projeleri arasına girmiştir.
hani bu kadın için çokta söyleyecek birşey yok. pişman olmazsınız. sesi rahatlatıcı, huzur verici ve duygu yüklü. bu kadının şarkıları bir başka.
https://youtu.be/LqBpJOBdvwU
bir zamanlar çok dinlerdim. 2022'de filan. ilk olarak 2015'te 1 saatlik bir dubstep remixinin içinde ismini bilmediğim bir şarkısıyla keşfettim. sonra araştırdım buldum şarkıyı. ama bir 7 yıl filan dinlememişim. her neyse mükemmel rahatlatıcı özellikleri var sesinin ve şarkılarının. ve hayali olarak yarattığı tarzı da çok etkileyici. ama ben bir süredir dinlemeyi kesmiştim. youtube kanalında artık veela olmayı keseceğini yazdığından beri. gerçek ismi victoria burnett.
https://www.youtube.com/watch?v=VnFCO1OHTQ8
bu başlığa neden entry girdim? çünkü youtube miximde şarkıları çıkmaya başladı sıradan devam ediyor şuan.
https://www.youtube.com/watch?v=VnFCO1OHTQ8
bu başlığa neden entry girdim? çünkü youtube miximde şarkıları çıkmaya başladı sıradan devam ediyor şuan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar