sagopa kajmer

müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışanlara değil, satın alanlara eleştiri getiren sanatçı.

"sen müslümansın ve manevi bir huzur arıyorsan namaz kıl" diyor. bunun nesi insanları rahatsız ediyor ? her allah'ın günü televizyon ekranlarında, gazete ve dergi köşelerinde farklı kültürlerden gelen dinsel öğretileri insanlara beğendirmeye çalışan, bu konuda telkinde bulunanlara laf yok ama sagopa huzur islam'da imasında bulununca vay efendim nasıl dersin falan.

ayrıca bu nasıl çifte standart lan ? sagopa'nın jazz konusunda verdiği örnek cem yılmaz'a ait. aynı şekilde gösterilerini izleyeneler bilir yoga konusunda en büyük taşağı yine cem yılmaz geçmiştir. ona niye kimse sanane, nasıl böyle konuşursun demiyor ? ama dur cem yılmaz din, namaz falan pek demiyor ya oradan yırttı sanırım.

sagopa kendince fikirlerini söylüyor. bu tür platformlarda birçok kişi artık sagopa'yı dinlemeyeceğini söyledi. yani ticari kaygıları olsa sagopa bunları kaybetmeyi göze almazdı. aksine "beni gerçekten sevmeyen tüm dinleyicilerimi kaybetmek istiyorum" dedi.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026