bugün

aykut kocaman

fenerbahçe taraftarının herkese ve herşeye rağmen sabretmesi gereken teknik direktördür.

çok değil, daum'a harcanan sabrın yarısını bile bu adama harcasınlar yeter... aykut kocaman daum'dan daha mı az biliyor futbolu, daha mı az tanıyor ve seviyor fenerbahçe'yi? kesinlikle hayır.

burada konuyu çözecek olan kesinlikle ama kesinlikle taraftardır. taraftar her koşulda aykut kocaman'ın arkasında durmalıdır. inanmalıdır. neticesinde o'da onlar gibi fenerbahçelidir. fenerbahçenin iyi olmasını en az onlar kadar istiyordur. işte fenerbahçeli taraftarların bu yönde bakması gerekir. böyle olduğu takdirde o'nun altını kazımaya çalışan yöneticilere, bi taraflarından manşetler uydurmaya çalışan spor kamuoyuna silleyi yapıştıracak olan kendileridir.

büyük takımların, başkanlarının egoları ve bi taraflarından manşetler uydurmaya çalışan spor kamuoyuna harcadıkları teknik direktörlerin hesabını kimse yapamaz.

not: ne kadar iyi galatasaray'lı olduğum bilinir. ancak aykut kocaman'ın altını kazımaya yönelik operasyonlara tahammül etmek herşeyden önce bir futbolsever olarak zoruma gider. hele ki, aykut kocaman gibi örnek insanlardan bahsediliyorsa.