bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- yalnızlık2
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- koca bulmak5
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- chp'nin hali ne olacak33
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- başarılı sigara bırakma teknikleri9
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- kimseye borç vermeyen insan11
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- en sevdiğiniz müzik türü10
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük3
- m r e r e c t o20
- veda2
- 2026 yazı2
- paranoid şizofreni2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- ankara nın en berbat semti4
- sedat pekmez24
- zayıflamanın en güzel yanı5
- diamond bosphoruss denen yazar22
- ilk maaş5
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- hitlerin akciğerleri2
- gocu27
- yeminimi bozuyorum ulan3
- mhp li yazarlar5
- satrançtaki en güçsüz taş2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- arapça bilen yazarlar3
- el sıkıştığında ne hissediyorsun6
bim'den kaliteli ve pahalı olan marketler zinciri.
sanırım sadece belli başlı yerlerde var, geçtiğimiz günlerde "a 101'e gidiyorum lan dur" dediğim bir arkadaşım "orası neresi lan uzay üssü mü?" şeklinde bir cevap vermişti.
az önce gittim. hep de giderim. bakkaldan ekmeğimi ve gazetemi alır, onları sırt çantama atıp buraya geçerim. öyle de ibne bir adamım. şu güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadığım gibi, kendimi orada gayet rahat hissettim. "market mna koyim ne abarttın!" demeyin. bak o kadar asosyal adamım, a 101'e girerken kendimi corç kluni gibi hissediyorum lan, sağa sola bakış atmalar falan... kesinlikle bir eleman yolumu kesip güleryüzle "hoşgeldiniz" diyor. bir gün inci'ye fazla kaptırmışım, "eyvallah kanka naber?" dedim, "ahah iyidir" dedi herif. based on a true story. yalanım varsa kuponum yatsın. gerçekten kafa insanlar var burada. çalışanları neyin, güzel insanlar hep. uyuzları yok mu? elbette var. ama sizin onlarla işiniz ne canım, yapın alışverişinizi gidin.
o değil de sayın a 101 kasiyerleri, aldıklarımızı poşetlerken "84838 lirö" falan demeyin. iki dakika bekleyin, poşetleyip kaçacak halimiz yok. bir sürü insan sırada bekliyor, "adama ücreti söylediler bak hiç tınlıyor mu? otobüste yaşlılara da yer vermiyordur bu itooolit!" tribine giriyor. ulan acelen ne, poşetleyeyim, gülümse ve "50 lira hacı, girdi mi götüne?" de. vereyim paramı siktir olup gideyim.
ama yok, illa strese sokacaksınız adamı. hahayt. olsun o kadar.
ha bir de, poşet açma gerginliği olmuyor a 101'de, bu yüzden de ayrıca tavsiye ederim. neden? çok hoş poşetleri. sallıyorsun böyle hşşşt diye ses yapıyor, kendiliğinden açılıveriyor. ya da basit yöntemlerle zaman kaybetmeden poşedi açabiliyoruz. hehehe. torba, poşet.
o değil de torba deyince aklıma geldi, bugün avrupa ligi kura çekimi var lan! a 101'de izleyeyim.
sanırım sadece belli başlı yerlerde var, geçtiğimiz günlerde "a 101'e gidiyorum lan dur" dediğim bir arkadaşım "orası neresi lan uzay üssü mü?" şeklinde bir cevap vermişti.
az önce gittim. hep de giderim. bakkaldan ekmeğimi ve gazetemi alır, onları sırt çantama atıp buraya geçerim. öyle de ibne bir adamım. şu güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadığım gibi, kendimi orada gayet rahat hissettim. "market mna koyim ne abarttın!" demeyin. bak o kadar asosyal adamım, a 101'e girerken kendimi corç kluni gibi hissediyorum lan, sağa sola bakış atmalar falan... kesinlikle bir eleman yolumu kesip güleryüzle "hoşgeldiniz" diyor. bir gün inci'ye fazla kaptırmışım, "eyvallah kanka naber?" dedim, "ahah iyidir" dedi herif. based on a true story. yalanım varsa kuponum yatsın. gerçekten kafa insanlar var burada. çalışanları neyin, güzel insanlar hep. uyuzları yok mu? elbette var. ama sizin onlarla işiniz ne canım, yapın alışverişinizi gidin.
o değil de sayın a 101 kasiyerleri, aldıklarımızı poşetlerken "84838 lirö" falan demeyin. iki dakika bekleyin, poşetleyip kaçacak halimiz yok. bir sürü insan sırada bekliyor, "adama ücreti söylediler bak hiç tınlıyor mu? otobüste yaşlılara da yer vermiyordur bu itooolit!" tribine giriyor. ulan acelen ne, poşetleyeyim, gülümse ve "50 lira hacı, girdi mi götüne?" de. vereyim paramı siktir olup gideyim.
ama yok, illa strese sokacaksınız adamı. hahayt. olsun o kadar.
ha bir de, poşet açma gerginliği olmuyor a 101'de, bu yüzden de ayrıca tavsiye ederim. neden? çok hoş poşetleri. sallıyorsun böyle hşşşt diye ses yapıyor, kendiliğinden açılıveriyor. ya da basit yöntemlerle zaman kaybetmeden poşedi açabiliyoruz. hehehe. torba, poşet.
o değil de torba deyince aklıma geldi, bugün avrupa ligi kura çekimi var lan! a 101'de izleyeyim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar