bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı22
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı8
- halife olacağım5
- hilafet gelsin mi6
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi7
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- anın görüntüsü32
- dünyanın en güzel evi4
- amerikan kuklası halife2
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- kürtsüz türkiye8
- gökten çikolata yağması4
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- sophie dee'nin memeleri2
- fesli alagavatın gençliği2
- evliliğin anlamı8
- fenerbahçe14
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- ismet gürbüz4
- atsızcı veletler2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar3
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- washington stecanelo cerqueira2
- süleymancılar17
- 16 ağustos 20264
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- sidiki cherif2
- asimilasyon harika bir şey5
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
anaya küfretmeyi hasan karakaya' nın fatih altaylı' ya yazdığı yazıdan öğrenen yazar:
--spoiler--
bugüne kadar; bu köşeyi hanımlar da okuyor diye, mümkün olduğu kadar argo"kullanmamaya, mümkün olduğu kadar "sövmemeye" özen gösterdim. ne var ki; okuma hakları ellerinden alınan "başörtülü" öğrenciler için "fahişe" diyebilecek kadar adileşen, pespayeleşen bir "orospu çocuğu"na, hakettiği dilden cevap vereceğim.
dikkat edin; "orospu'nun çocuğu" değil, "orospu çocuğu" diyorum. çünkü; "ana"sının kabahati yok. bilseydi, büyüyünce böyle bir "mahlukat" olacağını hiç doğurur muydu onu?.. evet; o, kafası orospulaşmış bir fahişe!.. o, bir orospu çocuğu!.. o, mümkün değil ki, anasının rahminde büyümüş bir "cenin" olamaz!.. olsa olsa; '9 ay 10 gün çektiği kabızlık"tan sonra makatından defettiği bir "bok"tur!.. düşünüyorum da; bir "insan"dan, mümkün değil, böyle bir "yaratık" çıkamaz!.. bir kadın, böyle bir "enik" doğuramaz! aklım, havsalam almıyor. hiçbir ana-baba, böylesine bir "pislik", böylesine bir "mikrop" üretemez!.. hele hele; 9 ay boyunca taşıyamaz bünyesinde!..
o halde, nereden çıktı bu mahluk?.. "insan" desen, insana benzemiyor!..
--spoiler--
--spoiler--
bugüne kadar; bu köşeyi hanımlar da okuyor diye, mümkün olduğu kadar argo"kullanmamaya, mümkün olduğu kadar "sövmemeye" özen gösterdim. ne var ki; okuma hakları ellerinden alınan "başörtülü" öğrenciler için "fahişe" diyebilecek kadar adileşen, pespayeleşen bir "orospu çocuğu"na, hakettiği dilden cevap vereceğim.
dikkat edin; "orospu'nun çocuğu" değil, "orospu çocuğu" diyorum. çünkü; "ana"sının kabahati yok. bilseydi, büyüyünce böyle bir "mahlukat" olacağını hiç doğurur muydu onu?.. evet; o, kafası orospulaşmış bir fahişe!.. o, bir orospu çocuğu!.. o, mümkün değil ki, anasının rahminde büyümüş bir "cenin" olamaz!.. olsa olsa; '9 ay 10 gün çektiği kabızlık"tan sonra makatından defettiği bir "bok"tur!.. düşünüyorum da; bir "insan"dan, mümkün değil, böyle bir "yaratık" çıkamaz!.. bir kadın, böyle bir "enik" doğuramaz! aklım, havsalam almıyor. hiçbir ana-baba, böylesine bir "pislik", böylesine bir "mikrop" üretemez!.. hele hele; 9 ay boyunca taşıyamaz bünyesinde!..
o halde, nereden çıktı bu mahluk?.. "insan" desen, insana benzemiyor!..
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar