bugün
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- özel'in yeni parti planı2
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- mason greenwood13
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sinir bozucu şeyler10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- zengin kızların güzel olması7
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- sözlük için ne yapabiliriz10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- clydeless bonnie8
- anın görüntüsü18
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- şu an okunan kitap2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kuranda namaz yok8
- insan olmaya ceyrek kala12
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir insana çirkin demek6
- izlemek istediğim filmler2
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- ahbap10
- insan silmek4
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- sigarayı neden seviyoruz5
- fusya semsiyeli yabanci29
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
a.yildirima yine ayar vermis genclerbirligi baskanidir. aklini basina almasini telkin etmisdir. aslinda a.yildirimi en iyi anlayan kisidir. onun dilinden konusmayi bilir. buyurun: Gençlerbirliği Kulübü Başkanı ilhan Cavcav, kısa bir süre önce zeytin dalı uzattığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırıma yine sert eleştirilerde bulundu.
Gençlebirliği Kulübü Yönetim Kurulunun dün gece futbolculara verdiği yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan ilhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın hareketlerinin sarı-lacivertli camiaya zarar verdiğini iddia ederek, "Aziz Yıldırım aklını başına alsın, ona göre hareket etsin" dedi.
Cavcav, Kulüpler Birliğinin amacının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirterek, "Bunun için de dün yapılan genel kurulda Fenerbahçenin birlikten ihraç edilmesine karşı çıktık. Kulüpler Birliğine Fenerbahçe Kulübünün tüzel kişiliği üyedir. Sadece mevcut kulüp yönetimi yanlış yapıyor diye böyle büyük bir takımın birlikten ihraç edilmesi doğru olmazdı" dedi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırımin davranışlarını düzeltmesi gerektiğini savunan Cavcav, şöyle konuştu:
"Benim Aziz Yıldırımın yaşında çocuğum var. Bir ağabey olarak üzülerek ifade ediyorum. Aziz Yıldırım (her şeyi ben bilirim) şeklinde hareket ederek yanlış yapıyor. Yıldırım, kişiliği ve davranışlarıyla camiasına zarar veriyor.
Kendisine bir kez daha sesleniyorum. Kulüplerin menfaati insanlardan önce gelir.
Aziz Yıldırım da Fenerbahçe camiasının büyüklüğüne göre tavırlarında daha dikkatli ve özenli olmalı. Kulüpler Birliği olarak Fenerbahçeyi ihraç etmek hoş olmazdı. Bu doğrultuda Aziz Yıldırım aklını başına almalı, ona göre hareket etmeli. Benim kendisine tavsiyem daha özverili bir şekilde kulübün menfaatlerini korumalı ve ben bilirimcilikten vazgeçmesidir." Birlik olarak Fenerbahçeyi uyardıklarını ve bundan sonraki toplantılara davet etme yönünde fikir birliğine vardıklarını hatırlatan Cavcav, sarı-lacivertli kulübün iki toplantıya daha katılmaması halinde üyeliğini dondurma kararı alacaklarını kaydetti.
http://www.milliyet.com.t...06/11/24/son/sonspo10.asp
Gençlebirliği Kulübü Yönetim Kurulunun dün gece futbolculara verdiği yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan ilhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın hareketlerinin sarı-lacivertli camiaya zarar verdiğini iddia ederek, "Aziz Yıldırım aklını başına alsın, ona göre hareket etsin" dedi.
Cavcav, Kulüpler Birliğinin amacının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirterek, "Bunun için de dün yapılan genel kurulda Fenerbahçenin birlikten ihraç edilmesine karşı çıktık. Kulüpler Birliğine Fenerbahçe Kulübünün tüzel kişiliği üyedir. Sadece mevcut kulüp yönetimi yanlış yapıyor diye böyle büyük bir takımın birlikten ihraç edilmesi doğru olmazdı" dedi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırımin davranışlarını düzeltmesi gerektiğini savunan Cavcav, şöyle konuştu:
"Benim Aziz Yıldırımın yaşında çocuğum var. Bir ağabey olarak üzülerek ifade ediyorum. Aziz Yıldırım (her şeyi ben bilirim) şeklinde hareket ederek yanlış yapıyor. Yıldırım, kişiliği ve davranışlarıyla camiasına zarar veriyor.
Kendisine bir kez daha sesleniyorum. Kulüplerin menfaati insanlardan önce gelir.
Aziz Yıldırım da Fenerbahçe camiasının büyüklüğüne göre tavırlarında daha dikkatli ve özenli olmalı. Kulüpler Birliği olarak Fenerbahçeyi ihraç etmek hoş olmazdı. Bu doğrultuda Aziz Yıldırım aklını başına almalı, ona göre hareket etmeli. Benim kendisine tavsiyem daha özverili bir şekilde kulübün menfaatlerini korumalı ve ben bilirimcilikten vazgeçmesidir." Birlik olarak Fenerbahçeyi uyardıklarını ve bundan sonraki toplantılara davet etme yönünde fikir birliğine vardıklarını hatırlatan Cavcav, sarı-lacivertli kulübün iki toplantıya daha katılmaması halinde üyeliğini dondurma kararı alacaklarını kaydetti.
http://www.milliyet.com.t...06/11/24/son/sonspo10.asp
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar