bugün

facebook

bugün jay leno'nun programını izlerken, 500 milyondan fazla üyeye sahip olduğunu öğrendiğimde, dumura uğradım. 500 milyon! ne demek lan bu!

hani görüyorum, etrafımda bazı tanıdıklarım var ki; millet yemeyip içmeyip buradaki resimleri beğeniyor, yorum yapıyor. resimlerin altından sohbet ediyor. daha da kötüsü her arkadaşlarıyla toplandıklarında ordan 20-30 tane resim çekip buraya ekliyor. sanki millet onların her yediği boku bilmek isteyecekmiş gibi. ya da bu insanlar bu resimleri eklediğinde bir bok olacakmış gibi. ne olacak lan?

işin kötüsü, kişi bu resimleri ekliyor ve dakikalarca; acaba ilk kim beğenecek? acaba ilk kim yorum yapacak? acaba berkcan yorum yapacak mı? acaba uslu durursak şirinler'i görecek miyiz? peki acaba zeki müren de bizi görecek mi? diye bekliyorlar bu site açık bir şekilde. lan salak! beğensin, yorum yazsın, sonra cevap yazsan olmuyor mu?

bir de tarlam var, domates ektim. balığımı doyurmam lazım, bilmem ne diye cikleyenler yok mu, sözlük, o zaman deliriyorum işte.

facebook'a kustuğum nefreti de hiçbir şeye kusmuyorum ya o ayrı.

ha, kullanıyor muyum? evet. lan bir tek müzik dinliyorum orayı açıp. o da başka bilgisayardaysam açıp dinliyorum, o kadar.
© copyright 2005 - 2026