bugün

kılıçdaroğlu nun çömelmem beyanı

sayın kılıçtaroğlu nun da sıradan bir siyasetçi olduğunu kanıtlayan vakıa.
bir arkadaşımız kılıçtaroğlu nu savunmaya çalışırken, kılıçtaroğlu nun da nihayetinde oy derdi ile hareket eden bir siyasetçi olduğunu hatırlatmış. evet, nihayet bunu hatırladık. kendisini bundan bir ay önce kurtarıcı olarak ilan edenlerin dahi bu hususu anlamış olması elbette güzel.
kendisinden fazlasını beklemiyorduk zaten. tse standartları dairesinde hareket edecek olmasını tahmin etmek çok da zor değildi.
zamanla kılıçtaroğlu için en büyük talihsizliğin, basın yoluyla kendisine yüklenen aşırı misyon olduğu anlaşılacaktır. kılıçtaroğlu son durak, son çare olarak gösterildi, bu yükü taşımaya hazır olup olmadığı hiç düşünülmedi. şişirilen beklentiler, şu an kılıçtaroğlu' nu sersemletmekte. keşke söylemle değil, eylemle kendisini kanıtlamasına izin verilseydi. belki o zaman, gerçekten farklı bir siyasetçi ile karşılaşabilirdik. benim şu an gördüğüm, omuzundaki yükün ağırlığı nedeniyle ilerlemekte zorluk çeken, ilerleyemediği halde ilerlemiş gibi yapmak için hareket eden ve her hareketi sonrası aslında bir adım olsun ilerleyemediğini ispat eden bir siyasetçi.
güncel Önemli Başlıklar