bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- s'i l v'e r m'i s t7
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- gecenin şarkısı4
- 15 temmuz yalanı5
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- sarapci koala77
- sarı torba3
- dinlerin yalan olması13
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- ama ben bipolarım10
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- geceye bir şiir bırak5
- 30 ağustos zafer bayramı19
- safiyenin kocası faik5
- damdan düşer gibi3
- ay kavga var galiba6
- dünyanın en kötü hissi2
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- bkono5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- yalnızlık4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- trafikte sinirlenip bağırmak6
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak2
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- katatespizartmasi10
- sözlük kızları adam mıdır5
- sihirli annem izleyen erkek4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- kavga eden yazarlar5
- anderson talisca nın beşiktaşa transferi3
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- türkiye savaşa girecek5
- istatistiklerin yenilenmemesi3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması3
kaza ile ankara otogarından otobüsüne bindiğim seyahat firması. bindiğim araç güzeldi allah için. travego mu diyolar ne diyolar işte ondan. ama o güzelim otobüsün içine çalışan olarak ancak o kadar çok öküz doldurulabilirdi. bu konuda takdir etmek lazım. işte 6 saaatlik yolculuktan birkaç anı;
hostes olarak güzel, bakımlı bir abla vardı. ama güzel olması mal olmasına engel değilmiş bir insanın bunu anladım ben. "güvenliğiniz için cep telefonlarınızı kapatınız" anonsundan 5 dakika geçmeden çalan telefonuyla abartısız 10 dakika telefon görüşmesi yaptı. hem de şoförün yanında. telefon sürekli çaldı durdu sonra. bi de eski telefonlardandı sanırım, kulağı tırmalıyordu sesi. allahtan şarjı bitti de kurtulduk bi süre sonra.
aradan zaman geçti biraz. sıkılan hostes ablamız şoförle sıkı bir muhabbete girdi. hani konuşulmasının dikkatini dağıttını sandığımız şoförlerden biriyle. şoför abimizin de muhabbeti iyiymiş allahı var. havadan sudan baya konuştular. ben de 3 sıra arkada bunları dinlerken uyumuşum.
gözümü bir açtım "ohaaaa" dedim kendi kendime. hayır sayın yazarlar yanlış anlamayın. aralarında bişey olmadı şoförle hostesin. zaten hostes de sızmış uyumuş kendi koltuğuna. ben şoföre oha dedim. 110 u geçmemesi gereken otobanda abartısız 140'la gidiyordu. yerler ıslak bi de. nasıl da basıyor gavurun aletine göreceksiniz. sol şeritteki mercedeslerden, bmw'lerden yol istiyor varın siz düşünün gerisini.
he bi de herkes istediği yere oturuyordu otobüste. yani yer değiştirmek serbestti. en kısa mesafeli şehirlerarası yolda bile yasak olmasına rağmen (kaza sigortası için) insanlar boyuna başka yerine oturuyordu caaanım travegomun. hostese baktım, hiç iplemiyordu bile.
neyse acısıyla tatlısıyla bir yolculuğu geride bırakıp sağ salim geldik evimize çok şükür. şimdi tek bir sefer için tüm firmaya bok atmak yanlış olur ama arada sırada bir denetçi koysalar bu kadar mallığı bir arada görmezdik. ben bi daha binmem buna, binen binsin.
hostes olarak güzel, bakımlı bir abla vardı. ama güzel olması mal olmasına engel değilmiş bir insanın bunu anladım ben. "güvenliğiniz için cep telefonlarınızı kapatınız" anonsundan 5 dakika geçmeden çalan telefonuyla abartısız 10 dakika telefon görüşmesi yaptı. hem de şoförün yanında. telefon sürekli çaldı durdu sonra. bi de eski telefonlardandı sanırım, kulağı tırmalıyordu sesi. allahtan şarjı bitti de kurtulduk bi süre sonra.
aradan zaman geçti biraz. sıkılan hostes ablamız şoförle sıkı bir muhabbete girdi. hani konuşulmasının dikkatini dağıttını sandığımız şoförlerden biriyle. şoför abimizin de muhabbeti iyiymiş allahı var. havadan sudan baya konuştular. ben de 3 sıra arkada bunları dinlerken uyumuşum.
gözümü bir açtım "ohaaaa" dedim kendi kendime. hayır sayın yazarlar yanlış anlamayın. aralarında bişey olmadı şoförle hostesin. zaten hostes de sızmış uyumuş kendi koltuğuna. ben şoföre oha dedim. 110 u geçmemesi gereken otobanda abartısız 140'la gidiyordu. yerler ıslak bi de. nasıl da basıyor gavurun aletine göreceksiniz. sol şeritteki mercedeslerden, bmw'lerden yol istiyor varın siz düşünün gerisini.
he bi de herkes istediği yere oturuyordu otobüste. yani yer değiştirmek serbestti. en kısa mesafeli şehirlerarası yolda bile yasak olmasına rağmen (kaza sigortası için) insanlar boyuna başka yerine oturuyordu caaanım travegomun. hostese baktım, hiç iplemiyordu bile.
neyse acısıyla tatlısıyla bir yolculuğu geride bırakıp sağ salim geldik evimize çok şükür. şimdi tek bir sefer için tüm firmaya bok atmak yanlış olur ama arada sırada bir denetçi koysalar bu kadar mallığı bir arada görmezdik. ben bi daha binmem buna, binen binsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar