bkz yazarlığı yapanlar başlıklarıma entry girmesin

bluvelve : zallcım ben şimdi başlık açıyodum, açtım başlığı diğer yazarlar da okusun diye, nası troll olunuyo bilsinler diye..

ama bifincancay diyo ki yok bugun biz admin olalım sana çaylaklık verelim falan diye alay ediyolar benlen. kimse girdiğim başlığı okumuyo ! orda heloderma bişiylerle uğraşıyo, saipsiz bkz verip kaçıyo, esuma başlık kopyalayıp yapıştırıyo.

benim başlığımı okuyan var mı? he var mı? bak hala kernel amadeus osbir çekiyo. ben size bişey öğretmeye çalışıyorum ama sizin yaptığınız şeye bak. ben istiyorum ki sizde benim gibi olun, sizde eksi oy alın, sizde troll olun. ben kendi hakkımla troll oldum sizde olun istiyorum.. ne yaptığınız bu şey ben de bu sözlüğün trollüyüm sizinde olmanızı istiyorum. ama siz başlıklarıma bkz giriyosunuz ya yazıklar olsun size başka bişey demicem!!! ühühühüh

cool adam ( yandaş troll ): zall beni ben fakirim diye troll yapmadı. neden troll yaptı? çünkü ben çok istiyodum. çok merak ediyodum nası bişey diye. kernel amadeus trolldü ben merak ediyodum nasıldı diye. istiyosanız bırakabilirim bundan sonra trollük yapmayabilirim?

bakın botum hala yırtık ben bu internet cafeye gelirken ayağım ıslak geldim. baktım kuru mu ıslak mı diye. ama ıslaktı. moonlight sonata'nın botu ne kadar güzel bakın ona almışlar ama benim annem babam alamıyo.

babam inşaatın 5. katından düştü, ölcekti. parmağını da kesti. biz sözlüğe girelim trollük yapalım diye internet parasını çıkartmaya çalışıyo.
şimdi bu sizin yaptığınız insanlığa sığar mı esuma? sığar mı bifincancay? sığar mı saipsiz? sığar mı söyleyin??? cevap verin şimdiii!!

bluvelve'yi üzdüğünüz kadar beni de üzüyosunuz. içimde ateş var saipsiz üzüyosunuz beni!! ühühühü