bugün

ejder kapanı

olumsuz yönü ağır basan enteresan bir uğur yücel yapımı. sanki farklı yapalım, içine anlamsız sahneler katalım. bazı kamera açılarıyla seyirciyi rahatsız edelim, nasılsa bu kadro ve afiş her türlü olumsuzluğu kapatır demişler. bir film ne olursa olsun -konu iyi kötü- hikayesine uygun, sahnelerle donatılmalı, konudan bağımsız farklı arayışlara girilmemeli. nasıl mı girilmiş bu filmde:

--spoiler--
yanlışsam düzeltin.seri katil filmlerinde olmazsa olmazı katilin kim olduğunu çözmek kadar . olay anının da yansıtılması,en kötü sezdirilmesidir.. olay ya olay. bu kadar basit. öncesiyle sonrasıyla olay. ee olay ne birilerinin öldürülmesi. ölüm anında en ufak bir sahne yok. ölümler öncesi bir sezdirme yok, katilin bakış açısından verilen bir gizem yok. alo telefon cinayet işlenmiş. paramparça cesetler.biz oraya mazoşistmiyiz ki ölü vücudu izlemeye gitmiş olalım sayın yücel. ee sen bu kadar yüzeysel geçersen ana temayı. bizde ancak o kadar filme kendimizi veririz. güzel bir filmde anlamlı hale gelecek senin o katil şuydu finalinde bu filmde anlamsız olur. ne içerik verdin ki final yapıyosun sorarlar adama.

amerika tarzımı tarzı. çekim kalitesi var mı var. gösterilen sahnelerde inandırıcılık var mı var . ama olmayan sahneler kaybettirmiş bu filmde olanlar değil maalesef.
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar