bugün
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- yemeğe bulyon koyan insan5
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor5
- sözlüğün en masum yazarları16
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- uludağ sözlük size ne kattı20
- tırnak pide4
- pandela 36
- bir kadını taşımanın zorluğu5
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- arkadaşlar larissa kim12
- hoşçakal uludağ sözlük7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- mercimek çorbası içen kadın3
- recep tayyip erdoğan11
- türkiye9
- atatürk ün çocuk yapmamasının sebepleri3
- fusya semsiyeli yabanci26
- en iyi dizi film karakterleri4
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- karton toplayan çingene6
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- dünyaya doymadan göçüp gideceğim2
- sözlüğün deli kaynaması4
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- türkiye vatandaşlığından çıkmak2
- nervio23
- istiklal marşı nda türk kelimesinin geçmemesi2
- larisalisa8
- may parker4
- türklerin soykırımdaki ustalığı4
- her genç kızın rüyası zetina dikiş makinesi2
- başka kırbaç yemek isteyen var mı5
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- nissan altima2
- şarapçının birden tayyipçi olması10
- ay diyen lülüklü2
- fetöcülerin sızmadıkları alanlar4
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- hemşehri dayanışması4
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız2
- sözlükteki lobicilik faaliyetleri4
- uber eats2
- sözlüğün en normal yazarları2
belirli bir süreçten sonra kaybetmenin en büyüğünü yaşayacak olan insandır. Alkolizmden daha ötedir bira. Çünkü biranın yarattığı bambaşka problemler vardır. Hikayeyi okumadan önce arka plana aşağıdaki şarkıyı açmanız tavsiye edilir sevgili bira severler.
http://www.youtube.com/watch?v=Ele36V1_ECU
Güneşin batmasını bekliyordum. Karanlık çöktüğü zaman daha az farkedilebilir olacağımı düşünüyordum nitekim. Çünkü herkesin beni izlediğini zannediyordum. Gündüzleri televizyonda izleyebileceğim en izlenilir dizileri ezbere bilmeyi öğretmişti bu sevda. Planlı yaşıyordum. Saatlerime ve saniyelerime karar veren bir aktivitem vardı her gün tekrar etmem gereken.
Beş sene önce lise yıllarında tanışmıştım birayla. Her normal çocuk gibi. Ne yazık ki yanında en iyi giden unsurla pişti olmuşlardı. Aşk ve kahverengi şişe.
Çok heyecanlanırsa insanın eli boşalır, titrer. Ortamdan uzaklaşmak, bir oyuk bulup içine saklanmak ister. Güçlü veya güçsüz herangi bir insanın böyle bir zamanda ayakta durmasına yardımcı olur alkol. Dik durmasını sağlar, cesaret verir. Lakin bira farklıdır. Bira ibnedir. Bira uzun süreli bir beraberlik ister. Diğer içkilerin yanında en çok litre ile mideye girmek ister. Doğaldır. Çıplak kadın bedeni gibi. Kimine göre korkutucu kimine göre arzulanan. Yıllar geçtikçe daha çok tatlı olan.
beş sene sonra lise yıllarımdan bana kalan. Hiçlik duygusu ve kahverengi şişe...
http://www.youtube.com/watch?v=Ele36V1_ECU
Güneşin batmasını bekliyordum. Karanlık çöktüğü zaman daha az farkedilebilir olacağımı düşünüyordum nitekim. Çünkü herkesin beni izlediğini zannediyordum. Gündüzleri televizyonda izleyebileceğim en izlenilir dizileri ezbere bilmeyi öğretmişti bu sevda. Planlı yaşıyordum. Saatlerime ve saniyelerime karar veren bir aktivitem vardı her gün tekrar etmem gereken.
Beş sene önce lise yıllarında tanışmıştım birayla. Her normal çocuk gibi. Ne yazık ki yanında en iyi giden unsurla pişti olmuşlardı. Aşk ve kahverengi şişe.
Çok heyecanlanırsa insanın eli boşalır, titrer. Ortamdan uzaklaşmak, bir oyuk bulup içine saklanmak ister. Güçlü veya güçsüz herangi bir insanın böyle bir zamanda ayakta durmasına yardımcı olur alkol. Dik durmasını sağlar, cesaret verir. Lakin bira farklıdır. Bira ibnedir. Bira uzun süreli bir beraberlik ister. Diğer içkilerin yanında en çok litre ile mideye girmek ister. Doğaldır. Çıplak kadın bedeni gibi. Kimine göre korkutucu kimine göre arzulanan. Yıllar geçtikçe daha çok tatlı olan.
beş sene sonra lise yıllarımdan bana kalan. Hiçlik duygusu ve kahverengi şişe...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar