bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar7
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- alttaki yazara aşık ol11
- pandela38
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- amerika israil arası kızışma7
- izlenmiş en kusursuz film4
- gerdek namazı10
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- velvet ile revani yemek6
- üstteki yazar kimle evlensin5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- deniz göktaş17
- canımın hamburger çekmesi2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- antalya2
- sözlüğün kahve olması12
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- cumhurbaşkanlığı sistemi2
- evlenmekten korkmak6
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu4
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- yerde yuvarlanarak öpüşmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- çırılçıplak uyumak4
- 2026 dünya kupası36
- anal istanbul4
- futbol31
- amedspor3
- dünya16
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- intihar eden adama ne denir3
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- bu iktidar yıllarca sadece tek bir gülen'i sevdi2
- velvet41
- zalican yine ne diyor3
- ahıska türkleri sürgünü3
- bu sıcakta dışarı çıkan insan3
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- genç ve kalbi temiz gençlerden dua beklemek2
- erkek yazar entrysi4
- kıraç ı sevme nedenleri4
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- şu sıcakta sucuk ekmek yemek2
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- flört ile mesajlaşırken yüzde oluşan gülümseme4
- mtv nakit ödeniyor mu4
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- diamond bosphorus5
3d çimleri, "daş gibi"ye ayarlanmış grafikleri ve birkaç yamasıyla gerçekten fifa 10'a bin basan, tozlu raflardan indirip de yeniden kurduğum, fifa'nın belki de en iyi oyunu. tekrar ediyorum, söylediklerim pc için geçerlidir, diğerlerini göremedim bile.
fm 2010'la haşır neşirdim bu aralar. yani uzun zamandır. oynadığım tek oyun oydu. muhteşem başladığım sezonda 12 maç üst üste kazanıyor, sonra adı sanı duyulmamış takımlara yenilip gazetelere çıkıyordum "hede fc 6 maç üst üste kaybetti euhaue" diye. kafayı yedim. transferiydi, skautuydu, antrenmanıydı, taktiğiydi...
güneş gibi doğdu lan fifa 09 tepeme. aldım msv duisburg'u, zorluk seviyesini world class, devre süresini 4 dakika olarak ayarladım.
zweite bundesliga'nın ilk maçında, sanırsam freiburg'a hükmen 3-0 mağlup oldum. tuş ayarlarını yapmadan girmişim. autosave özelliği de açıkmış, maçı kapatıp oyundan çıkmayı deneyince haliyle güm diye geçirdi bize. ikinci maçta, nürnberg'e evimde 6-2 yenildim. neden? çünkü hakemler çok allahsızlardı ve 15. dakikaya 9 kişi girmiştim. ve 1-0 önde...
istisnasız her "kayış"a kırmızı kart gösteriyor bu adiler. müdahalenin arkadan olmasının önemi yok. son adamın faul yapmasının önemi yok. adamın ayağına kaydın mı? adama vurdun mu? cart diye çıkarıyorlar kırmızıyı. 1-0'lık üstünlüğümü koruyamadım sonra tabi, ilk yarının sonuna doğru 1-1 yaptılar. ikinci yarının başında 2-1 yaptım nasıl becerdiysem. sonra üst üste gelen kırmızı kartlarla 7 kişi kaldık. şimdi keşke 3-0 mağlup sayılsaymışız diyorum... değişiklikle hiç uğraşmadım. defansımda tek oyuncu kalmıştı. haliyle her atak gol oldu. 50'de 2-1 önde olan bu erotik takım, maçı 2-6 mağlup tamamlıyordu.
taraftar küfretti, sonra 1860 münchen deplasmanında da 80. dakikadan sonra yediğim 3 golle ve gördüğüm 2 kırmızı kartla 3-0 mağlup oldum. "akıllı olun şerefsizler, kazanmam maç ha!" dedim.
tostumu yedim osnabrück'ü bekliyorum. bu sefer yeneceğim. var mı lan fifa 09 gibisi?
fm 2010'la haşır neşirdim bu aralar. yani uzun zamandır. oynadığım tek oyun oydu. muhteşem başladığım sezonda 12 maç üst üste kazanıyor, sonra adı sanı duyulmamış takımlara yenilip gazetelere çıkıyordum "hede fc 6 maç üst üste kaybetti euhaue" diye. kafayı yedim. transferiydi, skautuydu, antrenmanıydı, taktiğiydi...
güneş gibi doğdu lan fifa 09 tepeme. aldım msv duisburg'u, zorluk seviyesini world class, devre süresini 4 dakika olarak ayarladım.
zweite bundesliga'nın ilk maçında, sanırsam freiburg'a hükmen 3-0 mağlup oldum. tuş ayarlarını yapmadan girmişim. autosave özelliği de açıkmış, maçı kapatıp oyundan çıkmayı deneyince haliyle güm diye geçirdi bize. ikinci maçta, nürnberg'e evimde 6-2 yenildim. neden? çünkü hakemler çok allahsızlardı ve 15. dakikaya 9 kişi girmiştim. ve 1-0 önde...
istisnasız her "kayış"a kırmızı kart gösteriyor bu adiler. müdahalenin arkadan olmasının önemi yok. son adamın faul yapmasının önemi yok. adamın ayağına kaydın mı? adama vurdun mu? cart diye çıkarıyorlar kırmızıyı. 1-0'lık üstünlüğümü koruyamadım sonra tabi, ilk yarının sonuna doğru 1-1 yaptılar. ikinci yarının başında 2-1 yaptım nasıl becerdiysem. sonra üst üste gelen kırmızı kartlarla 7 kişi kaldık. şimdi keşke 3-0 mağlup sayılsaymışız diyorum... değişiklikle hiç uğraşmadım. defansımda tek oyuncu kalmıştı. haliyle her atak gol oldu. 50'de 2-1 önde olan bu erotik takım, maçı 2-6 mağlup tamamlıyordu.
taraftar küfretti, sonra 1860 münchen deplasmanında da 80. dakikadan sonra yediğim 3 golle ve gördüğüm 2 kırmızı kartla 3-0 mağlup oldum. "akıllı olun şerefsizler, kazanmam maç ha!" dedim.
tostumu yedim osnabrück'ü bekliyorum. bu sefer yeneceğim. var mı lan fifa 09 gibisi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar