bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- paranın devrinin bitmesi8
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- fatma betül sayan kaya44
- çalmaşur4
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- sarma saramayan kız10
- futbol13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak2
- türkiye28
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- beyza3
- teomancalmasur3
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- italya12
- true'nun çaylak olması7
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- online listesinin yine gelmesi6
- karlı havada ormanda tek başına kalmak3
- teoman çamaşır2
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- sevgilinin filmine rastlamak2
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- belçika10
- romanya53
- abberline ın yeni hesabı11
- siktir et be teoman abi2
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- asrın soygunu13
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- yağmurlu gece6
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- trt tarafsız olmalı2
- true nickli yazar26
- pazartesi4
- amına koyduğumun orospusu4
- rapunzel'in bitli bir çingene olması4
- yaki kadafi2
- hepinizi yazdım bir kenara8
hidrojeoloji değil, jeoloji mühendisidir. profesördür. en ünlü kelimeleri "maksimam" ve "minimam" dır. eski niğde üniversitesi çevre mühendisliği bölüm başkanıdır.
en az 3 dil biliyor. arapça ve ingilizce hatırladıklarım. tabi arapça değil türkçe kendisi için yabancı dil sınıfındadır. zira kendisi filistin asıllıdır.
derslere girmez. girerse öğrenciler sevinir çünkü ders 15 dakikadan fazla sürmez.
sınavlarda fiks soruları vardır. hatem hoca geçen sene ne sormuş şeklinde tarama yaparsanız dersten geçersiniz. eğer tutmazsa ve kıl dönemine denk geldiyseniz işiniz zor, çünkü kitap önsözünden soru sorduğuna şahidim. hocam olur mu dediğimizde, niye kitabın içi değil mi orası da demişti *
benim dünya kadar dersime girmiştir. çevre jeolojisi, hidroloji, hidrojeoloji, su temini ve uzmanlık esasları... uzun yıllar oldu, unuttuğum dersler var. ama şunu ifade edeyim, mesela su temini çevre mühendisliği açısından çok önemli bir derstir ama hatem hoca bunu bile neredeyse sözel anlatmıştır bize. sonradan mesleğe girince kendi çabamla öğrendim bu konuyu.
hatem hocayı severdim her şeye rağmen. ta ki üniversitelerarası kurulun o siyasi tavır ve saçmalıkla yaptığı başörtüsü açıklamasını kariyer ve statü mecburiyeti ile çılgınca alkışladığını görene kadar. görsel
oysa hatem hocanın çok başörtülü öğrencisi olmuştu. hepsi de çok başarılıydı ve hepsini çok severdi. zaten hocama mail attığımda çok üzüldüğünü söyledi. işte sürüden ayrılmamak için karekteri eğmenin örneğidir hatem hoca.
olsun. seviyorum yine de...
en az 3 dil biliyor. arapça ve ingilizce hatırladıklarım. tabi arapça değil türkçe kendisi için yabancı dil sınıfındadır. zira kendisi filistin asıllıdır.
derslere girmez. girerse öğrenciler sevinir çünkü ders 15 dakikadan fazla sürmez.
sınavlarda fiks soruları vardır. hatem hoca geçen sene ne sormuş şeklinde tarama yaparsanız dersten geçersiniz. eğer tutmazsa ve kıl dönemine denk geldiyseniz işiniz zor, çünkü kitap önsözünden soru sorduğuna şahidim. hocam olur mu dediğimizde, niye kitabın içi değil mi orası da demişti *
benim dünya kadar dersime girmiştir. çevre jeolojisi, hidroloji, hidrojeoloji, su temini ve uzmanlık esasları... uzun yıllar oldu, unuttuğum dersler var. ama şunu ifade edeyim, mesela su temini çevre mühendisliği açısından çok önemli bir derstir ama hatem hoca bunu bile neredeyse sözel anlatmıştır bize. sonradan mesleğe girince kendi çabamla öğrendim bu konuyu.
hatem hocayı severdim her şeye rağmen. ta ki üniversitelerarası kurulun o siyasi tavır ve saçmalıkla yaptığı başörtüsü açıklamasını kariyer ve statü mecburiyeti ile çılgınca alkışladığını görene kadar. görsel
oysa hatem hocanın çok başörtülü öğrencisi olmuştu. hepsi de çok başarılıydı ve hepsini çok severdi. zaten hocama mail attığımda çok üzüldüğünü söyledi. işte sürüden ayrılmamak için karekteri eğmenin örneğidir hatem hoca.
olsun. seviyorum yine de...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar