bugün

facebook

kurulma amacının tamamen dışına çıkmış olan site. ilk hesabımı açtığımda gerçekten ulaşmak isteyip ulaşamadığım birçok arkadaşımı buldum. ee ne oldu? iki muhabbet sohbet sonrası bu zamana kadar hayatında olmayan insanlar tekrar hayatında mı hayır tabiki? merak ettiklerinin zaten telefon numarası alınır istersen görüşürsün istersen görüşmezsin sana kalmış.
insanların özel hayatlarını fotoğraflarla herkese deşifre ettiği abuk sabuk yorumlarda bulunduğu yok şu an burdayım şimdi şunu düşünüyorum banane ya senin ruhsal durumundan. tabii türk milleti meraklı azcık takip ediyor efendim böyle şeyleri. herkesin kendi tercihi tabi. hayata nerden baktığınızla ilgili.
şimdi de gözlemlediğim ve duyduğum kadarıyla çapkın kızlarımız ve erkeklerimizin sahte muhabbetlerle fingirdeştikleri yer. zira burdan kolay ulaşıyorlar birbirlerine. süreç şu şekilde gelişiyor; erkek veya kızımız önce eklenir, muhabbetin olmasına gerek yok aynı ortamda bir defa görmüş olman yeterli. sonra birbirlerine kur yapmalar bu birkaç gün sürer sonra msn adresleri, telefon numarası derken buluşmalar takip eder arkasını. bu kadar kolaydır. tabi böyle başlayan muhabbetlerin sonuda aynı iğrençlikle biter. birde bunların arasında eski sevgilisinin arkadaşına yazan karaktersizler ve ona yüz veren hoşuna giden gerizekalı kızlarımızda vardır. saçmasapan ilişkiler yumağı. tiksindim resmen kapattım hesabımı rahatladım. *
© copyright 2005 - 2026