bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 144
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- ya bi siktirin gidin15
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi5
- nick vermeden bir yazara seslen13
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- hangi yazarla çift olursunuz6
- şapka takar mısınız13
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- istanbul12
- amerikan demokrasisi3
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sarapci koala hatayi12
- sinek as5
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- ne sağcıyım sen solcu kartoncuyum kartoncu3
- rüzgarlı havaları seven tip4
- diğer sözlük4
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- kartoncunun halil güneşli olması3
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bir kadına hatunum demek3
- 8 ekim 2026 afyon vali yardımcısının vurulması2
- aşıksan vur gaza şoförsen bas saza2
- yemek yedikten sonra kusmak9
- cemal paşa'nın bölücü torunu2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- ucan tekme atan hipopotam43
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- sezen taş6
- bipolar bozukluk3
- karton toplayan bambi2
- nervionun beni engellemesi10
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- friedrich hegel la bi cay icek6
- kosta rika3
- sevilme duygusu3
Bu haftaki yarışmacılar. Faik (Soyman), Hale, Fide, Selda ve Salih.
Ama ben şu Hale denen kadına sinir oldum. Bir sürü insanın gözü önünde yemek ziyafeti veriyor, ona rağmen kadının beceriksizliği ve o sofra düzeninin rezaleti beni deli etti. Ulan benim gündelik soframın fiyakası buna on basar be. Göt kadar yuvarlak bir masaya eşek kadar tabaklar ve eşek kadar bir çiçek koymuş. Ortada ne bir garnitür ne bir meze. Gerçi onu geçtim, kadın, baharatlık, peçetelik, sürahi, su bardağı, ekmek filan gibi her sofrada mutlaka olması gereken malzemeleri bile koymayı akıl edememiş.
Ayrıca da programı sürekli izlemeye çalılşan biri olarak, şimdiye kadar, servisi bu kadar geç yapan bir ev sahibi hiç görmedim. Tamam mutfakta uzun süre oyalanan yemeğini o anda hazırlaması gereken tipler oluyor. Ama onlar en azından mutfakta hepsini hazırlayıp, bütün misfirlerine aynı anda servis yapıyor. Bu uyuz mutfağa gidiyor. 15 dakika sonra elinde tek bir tabakla geliyor. Tekrar gidiyor, 15 dakika sonra gene elinde 2. misfairin tabağıyla dönüyor. Böyle böyle 4 kişinin servisini yapabildi. O kadar beceriksizdi ki, kendine servis yapamadı zamanı kalmadığı için. Ayrıca masada hiç oturmadı.
Daha da o uyuz haliyle milleti eleştirmeye kalkıyor. Eee ne demişler "Bakmaz götünün samsağına çıkar dağın yükseğine".
Ama ben şu Hale denen kadına sinir oldum. Bir sürü insanın gözü önünde yemek ziyafeti veriyor, ona rağmen kadının beceriksizliği ve o sofra düzeninin rezaleti beni deli etti. Ulan benim gündelik soframın fiyakası buna on basar be. Göt kadar yuvarlak bir masaya eşek kadar tabaklar ve eşek kadar bir çiçek koymuş. Ortada ne bir garnitür ne bir meze. Gerçi onu geçtim, kadın, baharatlık, peçetelik, sürahi, su bardağı, ekmek filan gibi her sofrada mutlaka olması gereken malzemeleri bile koymayı akıl edememiş.
Ayrıca da programı sürekli izlemeye çalılşan biri olarak, şimdiye kadar, servisi bu kadar geç yapan bir ev sahibi hiç görmedim. Tamam mutfakta uzun süre oyalanan yemeğini o anda hazırlaması gereken tipler oluyor. Ama onlar en azından mutfakta hepsini hazırlayıp, bütün misfirlerine aynı anda servis yapıyor. Bu uyuz mutfağa gidiyor. 15 dakika sonra elinde tek bir tabakla geliyor. Tekrar gidiyor, 15 dakika sonra gene elinde 2. misfairin tabağıyla dönüyor. Böyle böyle 4 kişinin servisini yapabildi. O kadar beceriksizdi ki, kendine servis yapamadı zamanı kalmadığı için. Ayrıca masada hiç oturmadı.
Daha da o uyuz haliyle milleti eleştirmeye kalkıyor. Eee ne demişler "Bakmaz götünün samsağına çıkar dağın yükseğine".
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar