bugün

arda turan

kendisiyle yapılan röportajda sorulan soruya verdiği cevapta gerçek bir galatasaraylı gibi konuşmuş, ukalaca cevap vermek yerine ezeli rakibimizi de onore etmiştir.

soru: Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım' ın, ''10 dakika bana verilse, Arda ile baş başa kalsam, ikna ederim.'' şeklinde konuşması oldu.

arda: Sayın Aziz Yıldırım'a büyük saygı duyuyorum. Fenerbahçe Kulübü'nü getirdiği yerlerden, sportif ve kulüp olarak yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum. Kendine güveniyle böyle birşey söylediğini düşünüyorum. Saygı duyuyorum ama ben Galatasaray'ın evladıyım. Ben herkesin kendi tarafında güzel olduğunu düşünüyorum. Aziz Yıldırım' ın Fenerbahçeye çok yakıştığını Arda Turan' ın ise Galatasaray' a çok yakıştığını düşünüyorum. Herkesin böyle daha mutlu olduğunu düşünüyorum. Teklifi beni çok onurlandırdı ve gururlandırdı. Ama semboller camiaları ile anıldıkları zaman güzel. Metin Oktay' ın bir sözü vardı: ''Fenerbahçe teklifi karşısında beni sevenleri üzmeyeceğim.'' Bende aynı mantalitedeyim. Çünkü beni çok seven Galatasaray taraftarı olduğunu düşünüyorum. Hatta sokakta beni gören diğer takımın taraftarlarının da çok sevdiğini düşünüyorum. O yüzden Galatasaraylı Arda olarak kalmayı, kendi taraftarımı ve Türk insanını üzmek istemiyorum.
© copyright 2005 - 2026