bugün

kemalizm dini

mustafa kemal atatürk'e doğrudan saldıramıyorum, kemalizme saldırırsam tatmin olurum düşüncesizliğinden yola çıkıp icat edilmiş din.

bu düşüncesiz yaratıklar evvel zamandan gelen kuyruk acılarıyla buralarda kıvranırlar. götleri yemez ki açıkça niyetlerini söylesinler.
dolaylı şekilde saldırmak, iki yüzlü olmak bunların alışkanlıklarıdır. takiye yapmak konusunda üstatdırlar. ampülleri gibi. belki de
akpyi o yüzden kendilerine yakın buluyorlar. düşmanları aynı: mustafa kemal atatürk, devrimleri ve ilkeleri. yöntemleri aynı: takiye.
ne adice bir savaş yöntemi bulmuşlar. ne haince.

bunlar zamanında yeri gelir batı mandasını savunmuşlardır, yeri gelir osmanlıyı hasretle aramışlardır. türkiye cumhuriyeti bu mendeburların
bok çukuru yüreklerine sinemez doğal olarak. ve türkiye cumhuriyeti'nin temelini oluşturan atatürk ilke ve devrimleri yani kemalizm en büyük düşmanlarıdır. kemalizmin silahlı koruyucuları türk silahlı kuvvetleridir. silahsız koruyucuları da kendisini türk hisseden, bu vatanın evlatlarıdır.
başkalarının evladı olanlar için bu koruyucular büyük engeldir. ve bush amerikasının bunlara benimsettiği ılımlı islam projesinin piyonu mahluklardır.

ağızlara sakız olmuş vatan millet sakarya kelimelerini ifade etmekten rahatsızlık duymama rağmen demek sözü açıldı; şunu demek gerekir:
bu kelimelerle yola çıkanlar maraş'ta onlarca türk vatandaşını katlettiler; kendileriyle aynı mezhepten değiller diye.
bu kelimelerle yola çıkanlar, oku beyinsiz, tip'li öğrencileri öldürdüler bahçelievlerde.

demokrasi lafıyla yola çıkanlar daha bugün faşizan şekilde gözaltı operasyonlarını yürütüyorlar; suçluluğu kanıtlanmamış birçok insanın ölümüne/felç olmasına/hastalığının ilerlemesine neden oluyorlar.

kemalizm dini uyduruğunu icat edenler cesur olduklarını da ifade ederler. götümün cesuru. düzen kendi düzenleri. korkmaları gereken bir kuvvet yok. neye karşı cesaret?

ey akılsız!
kemalizm ilkeleri saçmalığı dediğin senin, senin ihanetine rağmen bu lafları özgürce ifade etmeni sağlıyor. bu demek değil ki kemalizm dindir. götünden anlama da düşün. ancak işine gelenleri alırsın, değerlendirme kuvvetin yok.

şunu akılları almıyor ki; dış kuvvetlerin köpeği olacağıma kendi halkımın köpeği olurum.
onlarsa dış kuvvetlerin götünü yalamaktan, osmanlıyı aramaktan, dışa bağımlı bir arap iktidarını yaratma uğraşından vakit bulamıyorlar.
türkiye cumhuriyeti'nin düşmanı kim ise onun köpeği oluyorlar; onlara göt açıyorlar.