bugün

mustafa akaydın

seçim kampanyası süresince 3 dev proje sözü vermiştir;

mega proje 1: sağlık kenti antalya
antalya hastaneleriyle dünyanın gözbebeği olacak.

antalya'nın kış ayları kıymeti bilinmeyen bir hazinedir. uzun nekahat dönemi isteyen veya kansergibi uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyan hastalıklar için antalyanın ılık kışları bulunmaz nimettir. antalya'yı sağlık kenti yapacağım. onlarca yeni ihtisas hastanesi açılmasını sağlayacağım...

kuzey afrika, rusya, ortadoğu ve avrupa'dan her yıl milyonlarca turist şifa bulmak için gelecek. açılacak hastanelerin yerlerini bile belirledik. sağlık turizmi ile antalya 12 ay kazanan bir kent haline gelecek.

mega proje 2:
üniversite kenti antalya
antalya üniversiteler kenti olacak.

bizim yazlarımız zaten dolu. üniversite gençliğinin enerjisi ile kışlarımız da dopdolu geçecek antalya tıpkı eskişehir gibi türkiye'nin örnek üniversite kenti olacak.

akdeniz üniversitesi 'ni türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri haline getirmek için 30 yılımı verdim. şimdi çıtayı yükseltip antalyamı türkiye'nin üniversite kenti yapmaya çalışacağım.sağlık kenti antalya'nın ihtiyaç duyacağı binlerce doktor,hemşire, teknisyen, bankacı antalya'mızda yetişecek.çocuklarımızın geleceği aydınlanacak. öğrenci sayısı ilk dönemde üçe katlanacak. anaların,babaların, gençlerin yüzü gülecek.

mega proje 3:
emekli kenti antalya
antalya'da dünya çapında emekli kentleri kuracağım.

antalya "emekli turizmi" nin nimetlerini bilmiyor. dünyada buna yoğunlaşmış kentler var. emekli turistdemek, yazlık turistlerden daha varlıklı ve daha uzun süre ikamet eden turist demek.

antalya'nın ılık kışları, elverişli coğrafyası avrupalı, rus, ortadoğulu emeklileri kentimize çekecek. bu tip entegre programlar için akademik onay şart. ben bu işin türkiye 'deki kürsüsünü açtım. antalya'mızı emekliler cenneti haline getireceğim. emekli kentleri kuracağım.emeklilerle istihdam ve kaliteli iş gücü ihtiyacı artacak.

diyerek antalya büyükşehir belediye başkanı olmuştur.