bugün
- türk milletine kurulan pusu10
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- apo piçtir piç kalacak10
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları4
- profilini gizli tutma nedeni9
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- hiçbir servet zamanı satın alamaz3
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- mel melin palavra sıkması9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- büyük oyunu görmek4
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- galatasaray ın yeni transferi2
- güzel kızlara kötü davranmak3
- ihtiyar yazar6
- çerçeve yasa17
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- nihavent gerizekalısı3
- herkesle iyi geçinmek6
- ifşalanmak2
- israil den lübnan'a yoğun saldırılar2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- kapak yapmak2
- nihoş4
- seri gizli artı oy veren melek5
- kaynak götüm2
- tai lung13
- paşinyan'ın önündeki kritik dosya2
- bugün ne oldu2
- mod geldi mod geldi2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- yazilimcilarin flort sorunu3
- bir oturuşta taxi serisini izlemek2
- game of thrones taki kerhaneci4
- özgür özel11
- gelecekten entry3
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- ingilisçe konuşan kezo2
Kanımca tv tarihinin gördüğü en iyi dizifilmlerden biridir.Toplamda 9 sezon süren bu inanılmaz dizi yayınlandıgı senelerde onlarca ödüle layık görülmüş,dünyanın dört bi yanında fan siteleri,funclubları kurulmuş,"x-phile" olmak için çabalayan insanlar türemiştir.
The X-Files dizisi alacakaranlık kuşagı ndan sonra gelmiş geçmiş en endişe verici ikinci dizifilm olarak tarihe geçmiştir. (bkz: alacakaranlık kuşagı)
Ben küçüktüm,ufacıktım o zamanlar tgrt'de başlardı ve çok saçmasalak bir dublajı vardı.Ama anlamıyodum tabi o zamanlar ne dublajdan ne başka bişeyden.Zaten altyazılı olsa izlemezdim.Herneyse daha sonra seneler geçti izledik orda ve 3-4 sene kadar önce cnbc-e'ye geçti bu dizi.iyi de oldu.Orjinal ses ve türkçe altyazı daha bi sevdirdi kendini.
Dizide Fox Mulderadlı oxford psikoloji bölümü mezunu fbi ajanı ile,Dana Scullyadlı asıl meslegi doktorluk olan fbi ajanının,ABD hükümetinin çözemediği ve de kimisini de gizli tuttugu "x-files"ın*başına atanmaları ve de başlarından geçen türlü fantastik olaylar konu alınmakta.Son 2 sezonda "David Duchovny"i çocugu oldugu için diziden ayrılmak istemiş ve bunun üzerine dizinin yaratıcısı "chris carter" diziyi 7.sezonun sonunda bırakmayı planlamıştır.Basında bu haber duyulunca milyonlarca izleyici hayalkırıklıgı yaşamış ve de dizinin devam etmesi yönünde kampanyalar başlatılmıştır.Bunun üzerine dahi adamımız Chris Carterhemen değişik senaryolar türeterek ve türettirerek son 2 sezonu çekmeye koyulmuştur.Bunun üzerine 7.sezonun sonunda "Fox Mulder" kişisi bilinmeyen yaratıklarca tarafından kaçırılmış ve yerini "John Doggett" isimli FBI karakterine bırakmıştır.
Hayatımın dizisidir denebilir.Çok severim,çok severiz,ayılırız,bayılırız,tüm sezonlarını internetten indirip,daha sonra aralıksız izleriz,bazen tırsarız,bazen felsefe yaparız,değişik şeyler hissederiz,coşarız,kaçarız,yeriz,izleriz,yeriz,izleriz, izleriz,bi de soluksuz izleriz.
Daha önce hiç izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum ey sevgili sayın sözlük yazarları,okurları,severleri.izleyin izlettirin!
(bkz: Seni sevmeyen ölsün)
The X-Files dizisi alacakaranlık kuşagı ndan sonra gelmiş geçmiş en endişe verici ikinci dizifilm olarak tarihe geçmiştir. (bkz: alacakaranlık kuşagı)
Ben küçüktüm,ufacıktım o zamanlar tgrt'de başlardı ve çok saçmasalak bir dublajı vardı.Ama anlamıyodum tabi o zamanlar ne dublajdan ne başka bişeyden.Zaten altyazılı olsa izlemezdim.Herneyse daha sonra seneler geçti izledik orda ve 3-4 sene kadar önce cnbc-e'ye geçti bu dizi.iyi de oldu.Orjinal ses ve türkçe altyazı daha bi sevdirdi kendini.
Dizide Fox Mulderadlı oxford psikoloji bölümü mezunu fbi ajanı ile,Dana Scullyadlı asıl meslegi doktorluk olan fbi ajanının,ABD hükümetinin çözemediği ve de kimisini de gizli tuttugu "x-files"ın*başına atanmaları ve de başlarından geçen türlü fantastik olaylar konu alınmakta.Son 2 sezonda "David Duchovny"i çocugu oldugu için diziden ayrılmak istemiş ve bunun üzerine dizinin yaratıcısı "chris carter" diziyi 7.sezonun sonunda bırakmayı planlamıştır.Basında bu haber duyulunca milyonlarca izleyici hayalkırıklıgı yaşamış ve de dizinin devam etmesi yönünde kampanyalar başlatılmıştır.Bunun üzerine dahi adamımız Chris Carterhemen değişik senaryolar türeterek ve türettirerek son 2 sezonu çekmeye koyulmuştur.Bunun üzerine 7.sezonun sonunda "Fox Mulder" kişisi bilinmeyen yaratıklarca tarafından kaçırılmış ve yerini "John Doggett" isimli FBI karakterine bırakmıştır.
Hayatımın dizisidir denebilir.Çok severim,çok severiz,ayılırız,bayılırız,tüm sezonlarını internetten indirip,daha sonra aralıksız izleriz,bazen tırsarız,bazen felsefe yaparız,değişik şeyler hissederiz,coşarız,kaçarız,yeriz,izleriz,yeriz,izleriz, izleriz,bi de soluksuz izleriz.
Daha önce hiç izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum ey sevgili sayın sözlük yazarları,okurları,severleri.izleyin izlettirin!
(bkz: Seni sevmeyen ölsün)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar