bugün
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi9
- nicki kısa olanın penisi küçük olur14
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan olmaya ceyrek kala14
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi11
- velvet'in başı açık mı sorunsalı6
- göbekli erkekler6
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- mason greenwood11
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir erkeği erkek yapan beş özellik13
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- haluk levent'e para emanet etmek23
- futbola eklenmesi gereken yeni kurallar3
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir4
- atletle gezen erkek2
- kadınları çekici yapan detaylar7
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- kahve kokusu7
- nervio3
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı9
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- iki erkeğin birbirini övmesi2
- saçlara akların düşüp belin bükülmesi2
- benim yerime de sev2
- gocu15
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- fusya semsiyeli yabanci29
- velvet15
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- beethoven op 61 re maj birinci bölüm2
- hegelin memeler üstüne döylediği söz4
- raikagetokatlayan11
- dolar'ın 47 tl olması10
- şeriatçının deve sidiğini birayla değiştirmek3
- imam hatipli kızların verici olması3
- uysaljakoben11
- tebliğ tarikatı3
- yazarların en uçuk seks fantezileri12
- manifest grubu9
- haluk levent6
- klavye siyasetçileri5
- velvet birlikte kahve içmeye ne dersin3
- gizli artı oy veren melek4
- haluk levent in gözaltına alınması4
fox mulder olarak tanınmış, tea leoni ile evli, en son ziyaret ettiğimde tek yavrusuna sarılırıp kapıyı açan, şapşal suratlı ama bir şekilde karizmatik insan.
şu adresten hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşılabilecek erkek. bir sürü link mink, video resim biyografi cart curt zart http://www.duchovny.net
the x-files'ın başrollerinden birincisi: fox mulder.
i want to believe sözü ile efsaneleşmiş oyuncu. filminde de bekliyoruz.
(bkz: the x-files 2)
i want to believe sözü ile efsaneleşmiş oyuncu. filminde de bekliyoruz.
(bkz: the x-files 2)
son olarak californication adlı dizide kafası karışık yazar hank moody rolünde izlediğimiz oyuncu. üzerine adeta yapışan uzun soluklu ajan mulder rolünden sonra burada da harika bir iş çıkarmaktadır. bu rolüyle 2008 golden globe'da komedi dizllerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır.
hakkinda seks bagimlisi oldugu ve bu konuda terapi gorecegi iddialari bulunan aktor.
hayatının önemli bir kısmını x files dizisinde geçirmiştir.
belki de artık kendisine david diye seslenene bakmıyordur, agent mulder olduğunu sanıyordur.
belki de artık kendisine david diye seslenene bakmıyordur, agent mulder olduğunu sanıyordur.
1960 doğumlu amerikalı oyuncu, yapımcı ve senarist. Kendisi genelde tv yapımlarında oynamayı tercih etse de arada bir sinemada da görülür.
beni uzaylılara inandıran adam. mulder, arkadaşlarımın yıllarca maldır diye dalga geçtiği çocukluk ve ergenlik zamanlarımın efsanesi. ne günlerdi be, x files ile unutulmayanlar arasına girmiştir.
beş altı yıl boyunca sadece bir dizi ile tanıyıp hayranı olduktan sonra, hakkında ilk defa netten araştırma yaptığımda eskiden bir erotik film yıldızı olduğunu, amerikada kadınların sex symbol olarak gördükleri bir aktör olduğunu öğrendiğimde zırıl zırıl ağlamıştım. ama atlattım.
mulder ne yaptın bana ya, sen gittin californication da önüne gelen karıyı götürmekle uğraşıyon, bense hala uzaylılara inanmak istiyorum.
beş altı yıl boyunca sadece bir dizi ile tanıyıp hayranı olduktan sonra, hakkında ilk defa netten araştırma yaptığımda eskiden bir erotik film yıldızı olduğunu, amerikada kadınların sex symbol olarak gördükleri bir aktör olduğunu öğrendiğimde zırıl zırıl ağlamıştım. ama atlattım.
mulder ne yaptın bana ya, sen gittin californication da önüne gelen karıyı götürmekle uğraşıyon, bense hala uzaylılara inanmak istiyorum.
the x-files ile tanıdığım sevdiğim californication ile tam not verdiğim aktör. işini iyi yapan kendi olan adam.
playboy'un forum sayfalarına gelen mektuplardan yapılan bir dizide anlatıcı olarak oynamış aktör.
fox mulder olarak 7 sezonda bi kez olsun dana scully'yi sikememiş ama bunun acısını californication'da fazlasıyla çıkarmış adam. sikiyor efenim durduramıyoruz.
Californication'da hayat verdiği Hank Moody karakteri ile birçoklarına ilham vermiş,cool adam.
bilimkurgu dizisi x files'ta fox mulder karakterini büyük bir başarıyla canlandıran amerikalı oyuncu.
x files'da kazandığı ünün üzerine yatıp kalmamış ve halen filmlerde ve dizilerde başarılı performanslarla kariyerine devam etmekte olan aktör.
(d. 7 Ağustos 1960), Altın Küre Ödülü sahibi, Amerikalı dizi ve film oyuncusu. En bilinen rolü The X-Files dizisindeki Fox Mulder karakteridir.
New York doğumlu sanatçı Princeton Üniversitesini bitirmiş ve Yale Üniversitesinde ingiliz dili bölümünde yüksek lisans ve doktora yapmıştır.
Oyunculuk kariyerine ise 1987 yılında Löwenbräu bira reklamı ile başlamıştır. Twin Peaks dizisindeki rolü ile tanınmaya başlamıştır. 1993 yılında ise FOX televizyonunun ses getiren dizisi The X-Files'da oynamaya başlamıştır.
Aktris Téa Leoni ile 1997 yılında evlenen Duchovny'nin bir kız, bir erkek çocuğu bulunmaktadır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/David_Duchovny
New York doğumlu sanatçı Princeton Üniversitesini bitirmiş ve Yale Üniversitesinde ingiliz dili bölümünde yüksek lisans ve doktora yapmıştır.
Oyunculuk kariyerine ise 1987 yılında Löwenbräu bira reklamı ile başlamıştır. Twin Peaks dizisindeki rolü ile tanınmaya başlamıştır. 1993 yılında ise FOX televizyonunun ses getiren dizisi The X-Files'da oynamaya başlamıştır.
Aktris Téa Leoni ile 1997 yılında evlenen Duchovny'nin bir kız, bir erkek çocuğu bulunmaktadır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/David_Duchovny
milli uzay ajansı'nda görevlendirilme ihtimali olabilir. (bkz: fox mulder)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar