bugün

fazlı erdoğan

göz yaşartan, insanı gururlandıran, askeriden obama'sına önüne gelene posta koyabilmiş vekilimiz. breh breh breh. yani bu değerli insana oy verebilmek için zonguldak'a gidip yerleşebilirim, o kadar duygulandım. *
--spoiler--
"abd başkanı seçilen obama, bize gelmiş de bölge liderliğini uygun görüyor. hadi be sende. sen küçük düşünüyorsun. biz dünya liderliğine oynuyoruz. bunun hesabını yapıyoruz. evet! biz buradan bakıyoruz. o nedenle bize, küçük, dar elbise dikmek isteyenler kesinlikle o küçük dünyalarında boğulacaklar. ama biz dünya liderliğine mazlumların yanında olarak, ezilmişlerin yanında olarak, yoksulun yanında olarak, fakirin fukaranın yanında olarak, açıkça ayağına diken bastığı an, o dikenin, acısını kalbinde duyan liderler ve onun gönüldaşları olarak bu hizmetin içerisindeyiz. bunu bilmeyen, bunu anlamayan, bu anlayış içerisinde olamayan arkadaşlarım lütfen yeniden kendilerine dönsün"
başbakan erdoğan'ın cezaevinde yattığını, ancak bugün türkiye'yi yönettiğini hatırlatan erdoğan, "bütün dünya ayağa kalksa, bu görevi ondan başka alacak var mı? yok" diye konuştu.
--spoiler--

http://tinyurl.com/aqogze