bugün

jose mourinho

--spoiler--

aziz yıldırım morinho ikilisinin gelmesi sizi ürkütüyor içten içe. ali koç başkan bizi bırakma demezsiniz aksi taktirde. madem aziz yıldırım morinho ikilisi başarısız olacak, ali koç’un gitmesi sizin için çok daha iyi. bırakın bu iki yüzlülükleri.

aziz yıldırım “benim dönemimdeki son 4 yılda ne gibi hatalar yaptık tespit ettik” diyor. soyunma odasına girip hocaya hesap soran bi aziz yıldırım olmayacak artık. obradovic örneğini verdim. nasıl ki o hocayı el üstünde tutup harika bi ilişki kurdu, morinho gibi adamla da kuracak. aziz yıldırım bilmiyor mu morinho’ya “hoca bu ne iş” diye hesap sorulmayacağını. yazdıklarınız sizin olmasını temenni ettiğiniz şeyler. “inşallah öyle olur yoksa siki tutarız bu sefer” düşünceleri bunlar.

ha bi de “ulan ya. neyse. durum benim düşündüğümden daha vahimmiş.” demişsin eleme sisteminde koyma konusuna. bak dostum, iki takım eşleşmiş. biri diğerini totelde 5-3 elemiş. kim koymuş oluyor? çok düz bi matemetik bu. zaten siz de biliyorsunuz ki ilk maçı gs 5-0 kazansa, real rövanşı en kötü 6-0 alırdı. adamlar 3-0’ın üstüne ikinci maçta 0-1 yaptı yani skoru 4-0 yaptı. saldılar. nitekim elediler. siz nasıl koydunuz burda anlamadım swh.

--spoiler--
tamam o zaman biz gerçeklik olarak mourinho nun çalıştırdığı real e elendiğimiz için 2 maçta da yenilmiş sayılalım sizi mi kıracağız osmanlı-almanya misali 1. dünya savaşındaki gibi akdjfhkdahf...neyse. tamam gelirse görürüz işte. her hoca değişikliğinde aynı terane sezon sonu da aynı sonuç. bir öğrenemediniz şu işlerde büyük konuşmamayı. ali de aziz döneminde yapılan hatalar yapılmayacak diye geldi durum ortada. her hayal satana basıyorsunuz sermayeyi zaten bu yüzden başarı sizin için hayallerde kaldı. anlayamadınız gitti şunu.