bugün

filistin meselesi

Bu işin sonunda israil diye bir devlet kalmayacak, hayır o arkamda yahudi var diyen ağaç işine falan girmiyorum, şöyle aktarayım;

Marksizm abd tarafından kurşun dahi atmadan birkaç on yılda cortlatılınca yahudi lobisi nefret ettiği batının başına bu kez kültürel marksizmi bela etti; eşcinsel evlilik, kozmopolit toplum, irklararası evlilik, sınırsız dünya zırvaları, fosil yakıt bilmemneskim feryatları vd.

Koca burunlu tüccarın batıyı içerden çökertmek için yaptığı bu lobi farkında olmadan bir şeyi daha güclendirdi; göç yoluyla kıtaya dolan müslümanlarin da artık lobisi vardı. Her şeyden önce kelle sayısı olarak yahudilerden fazlalar.

işte bundan 20 sene önce avrupanın en müreffeh ülkelerinden birinde, avusturyada, milliyetcilerin iktidarını birkaç siyasi girişimle düşüren lobi, şimdi londrada mitingleri bile yasaklatamıyor. Çünkü ingiliz işçi partisi, alman ve fransız yeşil-solları silme islamcı dolu. Hatta iskoçya başbakanı olan herif düpedüz misirdaki islami hareketlere yakın biri .

Avrupa ve abd'de yahudi lobisi her gün güç kaybederken, israil siyaseten yalnızlaşırken, çin ve rusya gibi batı bloğunun alternatifleri filistinden yana tavır alırken, üstelik müslümanların nüfusu sürekli artar, devletleri güclenirken israilin de yahudilerin de, onların doğal müttefiki olarak batı tarafından kurgulanan kurdlerin de hiçbir şansı yok.